Çıplak fotolar için desteği aradı, olan oldu!

CHIP Online
17-08-2010, 00:02   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

PC'deki çıplak fotoğrafları bulmak için teknik desteği aramak zaten yeterince garip ama dahası var.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/cipl ... lan-oldu_21880.html

Resimlerle: Donanım dünyasının en büyük 10 hayal kırıklığı

Bu kadarı da olmaz artık dedirten türden bir olay, Tara Fitzgerald'ın bilgisayardaki çıplak fotoğraflarını bulabilmek için Dell'in teknik desteğini aramasıyla başladı. Daha ilk baştan kulağa oldukça garip gelen olay, dış kaynaklı teknik serviste Mumbai'den 22 yaşındaki Riyaz Shaikh'in çıkmasıyla daha da garipleşti.

Tgdaily'nin haberine göre, erkek arkadaşına yollamak için çıplak fotoğraflarının bulunmasını isteyen Fitzgerald, Shaikh'in bilgisayarı uzaktan yönetmesiyle kolayca bulundu ve iki taraftan da görüntülendi.

Birkaç hafta sonra bilinmeyen birinden adına internet sitesi oluşturulduğunun haberini alan Fitzgerald siteye girdiğinde, Dell teknik servisindeki Shaikh'in bulmasına yardım ettiği çıplak fotoğraflarından başka bir şey göremedi. Üstüne üstlük sitede "Bizi bu siteyi yapmamıza kendisi teşvik etti" yazması Fitzgerald'ın Shaikh'e nefret duymasına neden olmamış ki, fotoğrafları yayınlanan kadın site sayesinde tekrar Hintli teknik elemanla bağlantıya geçtiğinde daha da inanılmayacak şeyler oldu.

Tüm konu: Çıplak fotolar için desteği aradı, olan oldu!

Resimlerle: Donanım dünyasının en büyük 10 hayal kırıklığı


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizce suç kimde?