kaynak:
saldırıya konu olan haber:30 Kasım 2008
2009 model güvenlik paketleri mercek altında
bazı saldırı paragrafları:(Alıntılar)
Nasıl yani? Avira şimdi bu 7 ürün arasında en başarısız olanımıymış?
Gülerim ama bak şimdi ha!!!
---
Yahu biraz kaliteli linkler verin ...
Ben utanıyorum..
---
Neye göre olucak, herhalde kim daha fazla reklam parası verdiyse ya da hangi ürünün distribütöründen daha fazla faydası varsa ona göre.
---
Chip bir ilke imza atmış, herhalde Norton ilk defa bir testte birinci
---
saçmalık
---
Arkadaşlar, sanki test tarafsız bir kuruluş tarafından yapılmış gibi yorumlar yapıyorsunuz. Lütfen ama
---
Haksızlık etmeyin Norton'a, en son 1997'de bir testte birinci olmuştu
---
Chip varken kim inanır Av-Comparatives sonuçlarına
Büyüksün(!) çip
---
Böyle bir test Chip dergisinde yayınladıysa; benim yaptığım testlerin Time dergisine kapak olması lazım
---
niye yahu, tam Chip'e yakışan bir test olmuş
Buna atlayan saf okurlara üzülüyorum.
---
Böyle test mi olur
Yahu Antivir'in ücretsiz sürümü bile birsürü ücretli programlardan daha iyi.Kaldı ki burdaki premium sürümü.Bu teste sadece gülünür
Bir okuyucunun yorumu:
"şimdi chip diyorsa norton diye vardır altında yatan bir sebep ; boş yere koyacak değil ya böyle bir haberi ;)"
Aynen boş yere koymuş.Laf olsun torba dolsun.Bence Chip'in +18 bölümüne daha ağırlık vermesi lazım :P diğer işleri eline yüzüne bulaştırıyorlar.
---
arkadaslarim test komple guvenlik paketi(security suite) testleri anti virus testleri degil kaldi ki evet antivir security suite genel anlamda rakiplerine gore testlerde zayiflik gostermektedir.
---
Chip dergisinin güvenlik anlayışına her zaman gülmüşümdür orası ayrı.Onların "güvenlik nedir?" sorununa verecek cevapları da yoktur eminim.Fakat;
Test sallama bile olsa şu konuda gerçekçiliği var.Avira nın güvenlik duvarı oradaki diğer yazılımlardan daha kötü.Bunu testlerde görebiliyoruz.
---
Bunlar zaten güvenlik değil özellik testi yapmış
Avira da bildiğim kadarı ile Rescue CD özelliği vardı, Security Suite ile birlikte gelen, ama bunlar sırf bu özellik yok diye eksi puan vermişler.
Performans demiş F-SECURE 3. olmuş bu ne yaman çelişkidir.
---
Aynen öyle sana katılıyorum ama kendilerine sorsan güvenlik testi.
---
çirkin saldırı
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Son Düzenleme: viking20 ~ 04 Aralık 2008 20:36