Clive Barker's Jericho arkadaslar aranızda bu oyunu oynayan var mı. acaba bende yeni aldım kurulumunda birkaç hata ama sonunda kuruluyor ama oyunu acarken klasik hata raporu göbder hatası cıkıyor oyunu geri adama götürdügümde ekran kartındandır dedi.
acaba bu oyunun radeon x550 256/512 lik bir ekran kartında calısma olasılıgı nedir
bununla birlikte bir kaç oyunda aynı hatayı veriyor.
yardımcı olursanız.
Clive Barker's Jericho
arkadaşım bende o oyunu oynuyorum bu aralar oyun dehşet bişey fakat çok sağlam bi sistem gerekiyoo o senin dediğin ekran kartlarıyla oynaman biras zor çünkü benim sistemde 2 gb ram x1900gt ekran kartıyla 1024 çözünürlük aa2x de 35 fps alıyoo
yaa sistemin diger parcaları yeter ama ekran kartıı yaktıı benii oysaa süper bir oyuna benziyo.
Min. Sistem:
Windows XP / Vista CPU: Pentium 2.4 GHz ya da Athlon XP 2400+, RAM: 1 GB, GeForce 6600 / Radeon X1600, 7 GB HDD Alanı, 2x DVD-ROM
Bayağı kalite bi sistem istio bu oyun ama gerçekten süper oyun.Bende oynayamıorum gerçi ama sistem değiştirmek için iyi bir sebep...
kesinlikle kardesim katılıyorum. süper bi oyun ya ama artık yeni bir ekran kartı sart oldu gibi.
bu oyuna yabancı siteler nasıl 6 verdi anlayamıyorum :):)
Arkadaşlar bu oyunu ben de kurdum ve oynuyorum.
Fakat ben o kadar da hoşlanmadım bu oyundan;ama can sıkıntısını giderecek bir oyun diyebilirim.
Onun için ben oyunun eksiklerinden ve hatalarından bahsetmek istiyorum:
Oyunda sadece adam öldür ilerle stili var.(Bu oyunu oynarken Painkiller'ı hatırladım diyebilirim.)
Bence konusu biraz daha derinleştirilseydi daha iyi olabilirdi.
Ayrıca takım arkadaşlarımız düşman karşısında çok kötü;sonbahar yaprağı misali resmen dökülüyorlar.
Takım kaptanı olarak biz de onları iyileştirmekten oyuna konsantre olamıyoruz.
Oyuna indirdiğim son yumruk da şu olacak;o da bug sorunu.
Bir oyunda ancak bu kadar bug olur.Oyunu oynarken hiç üşenmeden saydım tam beş kere bug yüzünden oynadığım bölümü baştan oynamak zorunda kaldım.Sizin de asabınız bozulabilir bu yüzden.
Oyunun iyi bir tarafı varsa o da grafikler ve efektler...
"acaba bu oyunun radeon x550 256/512 lik bir ekran kartında calısma olasılıgı nedir?" Demişsin...
Arkadaşım sen yenisin galiba...
Ne yazık ki bu kart ile Jericho'yu oynayamazsın.Yeni çıkan oyunların sistem gereksinimleri oldukça yüksek.Sistemini güncellemeni tavsiye ederim öncelikle.
Bir de
"Arkadaslar vista ultimate kullanıyorum. ama bir kaçtane oyun var onları kurarken bir yerden sonra crc hatası veriyor." demişsin
Bilgisayarına XP'yi kur derim ben.
CRC Hatasına gelince;eksik ya da hatalı dosya yükleme anlamına gelir.
1-Oyunu C bölümüne kurduysan D bölümüne kurman faydalı olabilir
2-Oyunu başka bir dvd den kurmayı deneyebilirsin;ama dediğim gibi ekran kartın bu oyun için oldukça zayıf.
Minimum sistem gereksinimlerini "efsanefenerli1907" yazmış zaten...
pirince"acaba bu oyunun radeon x550 256/512 lik bir ekran kartında calısma olasılıgı nedir?" Demişsin...Borga haklı zaten sisteminin kaldırıp kaldırmayacağı belli bir de vista kullanırsan zor maalesefArkadaşım sen yenisin galiba...
Ne yazık ki bu kart ile Jericho'yu oynayamazsın.Yeni çıkan oyunların sistem gereksinimleri oldukça yüksek.Sistemini güncellemeni tavsiye ederim öncelikle.
Bir de
"Arkadaslar vista ultimate kullanıyorum. ama bir kaçtane oyun var onları kurarken bir yerden sonra crc hatası veriyor." demişsin
2-Oyunu başka bir dvd den kurmayı deneyebilirsin;ama dediğim gibi ekran kartın bu oyun için oldukça zayıf.
pirince"acaba bu oyunun radeon x550 256/512 lik bir ekran kartında calısma olasılıgı nedir?" Demişsin...Yardımların için sagolda ben sırf bu oynuu hatasız kurabilmek için xp de denedim ama olmadı. yine aynı olay birde d ye kurmayı denedim ordada olay aynı baska önerisi olanArkadaşım sen yenisin galiba...
Bir de
merhaba arkadaşlar bende jericho yu oynayamıyorum normal yüklüyorum fragmanlarını izleyebiliyosun sorun yok fragmanlar bitince jericho exe sorunlar karşılaştı hata raporu gönder ibaresi çıkıyo sistemim core2duo E6650 2.33mhz 2 gb ram msı nx8800gt o.c yardımcı olursanız sevinirim
Clive Barker's Jericho arkadaslar aranızda bu oyunu oynayan var mı. acaba bende yeni aldım kurulumunda birkaç hata ama sonunda kuruluyor ama oyunu acarken klasik hata raporu göbder hatası cıkıyor oyunu geri adama götürdügümde ekran kartındandır dedi.arkadaşımızın dediği gibi bendede radeon x550 var ve oyunun başlangıçtaki videolar geliyor ana menü görünmüyor ne yaptıysam olmadı yardeım edebilecek varmı????
acaba bu oyunun radeon x550 256/512 lik bir ekran kartında calısma olasılıgı nedir
bununla birlikte bir kaç oyunda aynı hatayı veriyor.
yardımcı olursanız.