Clone Terminator 3.0 [28.06.2010]

CHIP Online
28-06-2010, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Clone Terminator ile bilgisayarınızda boşu boşuna yer kaplayan mükerrer  dosyaları tespit edin ve anında silin. Sabit diskinizde bouş bouşna  kaybettiğiniz alanı geri alın! Program aynı zamanda sisteminizi de  hızlandırıyor!Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum

Clone Terminator ile bilgisayarınızda boşu boşuna yer kaplayan mükerrer  dosyaları tespit edin ve anında silin. Sabit diskinizde bouş bouşna  kaybettiğiniz alanı geri alın! Program aynı zamanda sisteminizi de  hızlandırıyor!Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online ForumProgramın özel algoritması sayesinde çift dosyaların sadece gerçekten  çift olanları siliniyor böylece veri kaybetme olasılığınızın önüne  geçiliyor.

Kaynak: www.chip.com.tr

DOWNLOAD: Clone Terminator 3.0

erdioz
28-06-2010, 10:42   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
851 mesaj

Türkçe Çeviri.(Google Translete.)

Clone Terminator kolay kullanımlı bir programdır.Bilgisayarınızdaki aynı dosyaları temizliyecek şekilde tasarlanmıştır. Clone Terminator yardımıyla kolayca aynı dosyaları için sürücüleri tarayabilir ve onlardan kullanmadıklarınızı silebilirsiniz. Bu sizin sürücülernizde yer arttırarak, sistem performansını olumlu şekilde etkiler.

Clone Terminator kolay kullanımlı bir programdır.Bilgisayarınızdaki aynı dosyaları temizliyecek şekilde tasarlanmıştır. Clone Terminator yardımıyla kolayca aynı dosyaları için sürücüleri tarayabilir ve onlardan kullanmadıklarınızı silebilrsiniz. Bu sizin sürücülernizde yer arttırarak, sistem performansını olumlu şekilde etkiler.Clone Terminator son derece hızlı ve güvenilir bir tarama yapar yenilikçi bir algoritma ile bilgisayarınızda % 100 doğruluk sağlar.

cbilgen13
28-06-2010, 10:52   |  #3  
cbilgen13 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,441 mesaj

chip editörleride mi kopyala - yapıştır yapmaya başladı...erdi çeviri için tşk. dostum...

erdioz
28-06-2010, 11:24   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
851 mesaj
Alıntı: cbilgen13  
chip editörleride mi kopyala - yapıştır yapmaya başladı...erdi çeviri için tşk. dostum...
bişey değil bende anlamadım birşey yazdıklarından çevirdim dedim okuyan bari anlasın.

viking20
28-06-2010, 11:35   |  #5  
viking20 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 141
7,681 mesaj

iyi de ,bu tip prog.lar bazen sistem dosyalarınıda götürebiliyor.Çok dikkat etmek gerekir.

YasarS
28-06-2010, 19:00   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,238 mesaj
Alıntı: viking20  
iyi de ,bu tip prog.lar bazen sistem dosyalarınıda götürebiliyor.Çok dikkat etmek gerekir.

Katılıyorum.Bende aynı işlevi yapan bir yazılımla yaptığım sorgulamada çıkan klon dosyaları sildiğimde,sistemin kararsız kalıp format attığımı biliyorum.Mümkün olduğunca elle bulunup silinmesi tavsiyedir.