arkiler sonunda cm 03/04 ü arkadaşların yardımları ile türkçe oynamayı başardım (şöyleki cm 4 türkçeleştirme paketi sayesinde) çok da şekilli oldu yalınız, yalınız şöyle bir sorunum var maç esnasında alttaki maç anlatımı halen ingiliz gavurunun dili ile anlatılıyor. bu maç anlatımını (spikeri değil zaten türkçe spiker yamasını birkaç sitede gördüm) türkçe yapabiliyormuyuz? yapabiliyor isek nasıl yapıyoruz? aynı zamanda türkçe spiker yamasını indirirsek maç esnasında hem 2D görüntü hem de spikeri aynı anda kullanabiliyormuyuz?yani bu cm 03/04 adlı hastalık hem göze hem de kulağa hitap edebiliyormu?edebiliyorsa bu akıllı keratanın bu güzel özelliklerinden bu fakirde yararlanmak istemekde ve yardımlarınızı bekler yardımcı olan olmayan herkese teşekkür ederim zaten bu başlığı görüp sonrada açan insanlar benimle aynı virüsü taşıyor demektir (Cm virüsü :)) aslında hepimiz hastayız ama tedavi olmak istemiyoruz. Birde arkadaşlar ben bir keresinde tam 16 saat bu cm' nin başından kalkmadan oynadım sabah, öğlen ve akşam yemeklerini bilgisayar masasında yedim, benim kadar hasta olan arkadaşlar varmı ki mutlaka vardır.hepsine sevgiler.
cm 03/04 maç anlatımı
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
46 mesaj
:) Aynı virüs bende de var maalesef! Tabiki bu bağımlıklık yapan güzel oyunun türkçesi var, olmasmi! Siz CM4 türkçe yamasını yapmışsınız galiba. Ama CM 03-04 için de özel Türkçe yaması var! CMTurkcev 2.0. Evet spiker %100 türkçe, diğer kısımların da yaklaşık %80 i türkçe! Size bu yamayı download edebileceğiniz bi link vericem ama şu an okuldayım, hatırlamıyorum da linki. Ama bi dakka, geçen hafta burda başka birisine vermiştim. "CM SEVENLER YARDIMCI OLABİLİRMİ" başlıklı konuda vermiştim linkleri. Ordan indirebilirsiniz. Eğer onlar çalışmazsa haber verin, yeniden veriyim buraya! (Bu arada CM başlıklı bir forum yapsalar burda çok tutulur bence, sizce? :) ). Keyifli oyunlar!