<!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";}a:link, span.MsoHyperlink {color:blue; text-decoration:underline; text-underline:single;}a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed {color:purple; text-decoration:underline; text-underline:single;}span.producttitleleftalign {mso-style-name:"producttitle leftalign";}span.producttitle {mso-style-name:producttitle;}span.grey {mso-style-name:grey;}@page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;}div.Section1 {page:Section1;}-->CASPER INTEL DUAL CORE E6300 2.8 2GB DDR3 RAM 320 GB HDD WIN 7STARTER
(ürün kodu CD-VTE6300F )(Casper NEO NBD.E630-2K05S)
Masa üstü bilgisayar ve bu bilgisayarla birlikte kullanmakiçin
CNET CAR85454 Mbps KABLOSUZ ADSL2/2+ 4 PORT MODEM+ROUTER
Özellikli bir modem aldım.
Cnet car 854 modemin bağlantılarını yapıp http://192.168.1.1 adresinden (şifre ve parolasıadmin) cihazla birlikte verilen tek sayfalık kurulum klavuzunda belirtilenPPPeE ayarlarını ıss kullanıcı adı ve şifresi ile kurulum yaptım. Sadecekullanıcı adı ve şifre yazdım, diğer ayarlar zaten otomatik yüklüydü. Ayarlarıkayıt edip ara yüzden çıktıktan bir dakika sonra modem otomatik olarakçalışıyor. Modem ışıklarında hiçbir problem yok.
Ancak, LAN üzerinden kablolu ve WAN üzerinden geniş bantkablosuz bağlantı yapılamıyor.
Hata : 651 uyarısı veriyor.
Bu nasıl bir sistem hatası olabilir?
Aynı bilgisayarda başka bir kablolu modem ile sorunsuzşekilde bağlantı kuruluyor.
Realtek RTL8168/8111 Family PCI-E GigabitEthernet NIC (NDIS 6.0) driver problemi olabilir mi? Windows 7 realtekin audiotanımamıştı. Driver kurunca düzeldi.
Söz konusu modemi kullananlar modemin çabuk ısınmasıproblemi yaşadılar mı?
Telefon hattında paralel bir hat olması bağlantıda problemyaratır mı? Modeme gelen kablo splitterden geliyor.
Bu sistemi kullanan arkadaşlar sistemden hoparlör vekulaklıkla ses alma sorunu yaşayan var mı? Sorunu nasıl aşabildiniz?
Bu sistemin hard diski 320 GB görünmesine rağmen bölümlenmişhard diskin toplamı 300 GB bile bulmuyor.
Konu ile ilgili acil yardım
[email=bagimsizburo@gmail.com]bagimsizburo@gmail.com[/email]