--------------------------------------------------------------------------------
-Alo, çocuğun elimizde
-Yanlış numara
-Pardon
-------------------------------------------------------------------------------------
-Alo, çocuğun elimizde
-Eee napıyım
-Hani fidye falan diyodum
-Yok öle bişey
-------------------------------------------------------------------------------------
-Alo bayan, çocuğun elimizde
-Ah yavrum geceleri üstü açık yatar o bi zahmet kapatıverin üstünü, bide terlemesin çabuk hasta olur...
-Ya abla bi git ya
------------------------------------------------------------------------------------
-Alo, çocuğun elimizde
-Dur o zaman diğerinide gönderiyorum
-Yok yok merak etmeyin diye aradık biz
------------------------------------------------------------------------------------
-Alo, çocuğun elimizde
-Hangisi?
-
- çocuğun elimizde..
- hadi be.. yemin et..
-valla billa.. fidye vermezseniz onu bi daha göremezsiniz..
- de get ..çocuk karşımda oturuyor sen hala benimle kafa bulmaya çalışıyon..
-alo çocuğunuz elimizde
-söle ona hemen gelmesse kulağını çekerim
-çocuğun elimizde fidye isteriz
-çocuğu 2. gün içinde getirmezsen fidyenin yüzünü bidaha göremezsin. sakın polise başvuriim deme
-tamam abi nası istersen yeter ki zarar vermeyin fidyeme
-Çocuğun elimizde
-çocuk değil o
-çocuk işte basbaya cocuk
-cüceyis biz kocam o benim
-alo çocugun elimizde
-utanmionmu küçücük çocuu kaçırmaya!!!!!!
-çocuğun elimizde
-sebep?
-
-çocuun elimizde
-tamam adresi verin ben eşyalarını getiriyim
- ... şey biz fidye için aramıştık
-tamam paranızı vericem ama çocuk sizde kalsın
-...
- Alo çocuğunuz elimizde
+ Yalan söyleme benim oğlum ele avuca sığmaz
- Hiperaktif zaten evde kırılmadık şey kalmadı
- çocuğunuz elimde
+ hangi elinde :))