ya bu adamı kaç kere vurdum cpt macmillanlı bölümde hep kolu kopuyo ne ayak yaa:D:D
Cod 4 Zakhaev Sorunu:D
Kafasından vuramadınız mı?
ondan sonra yere yatan vücudunada ateş ettim bu hayvanat tipli herife:D ölmüyor yaaaaaa:D:D:D
yok vurduktan hemen sonra macmillan şöyle diyo:nice shot leftenant diyo kolunun koptuğunu görmüyomu bu gerizekalı:)
adam ilah bir kere nereye sıkarsan sık sadece kol gidiyor :D malum senaryo :D mcmillan ilginc bir adam :) bolumun basındaki konusmaları benim cok hosuma gitmişti sniper bolumlerinin ilk bası..cat cut beraber adam indrdgmz kısım bole sessiz sakin..bir de "tango down!" kelimesine hayran olmstm o ses tonuyla:))
Neresini ateş edersenez yinede kolu kopuyo meymeletsizin :) Sonun da öldürüyorsunuz ancak tüm arkadaşlarınız ölüyor captain price kalbi durmadan önce tabancayı size atıo ve meymeletsizi öldürüyorsunuz :)
Call of duty modern warfare 2 yi oynadıysanız o oyundan 5 yıl sonrasını anlatıo ve captain price canlanmış yani kalbini çalıştırmışlar tavsiye ederim modern warfare 2 çok güçlü bir senaryoya sahip oynamanız lazım :)