COD 5 NAZİ ZOMBİES BÖLÜMÜNÜ BİTİREN VARMI ?
COD 5 NAZİ ZOMBİES BÖLÜMÜNÜ BİTİREN VARMI
ben de 2-3 round gidiorum iğrenç bi şey ztn uraşmadım da :D
Recep BaltaşO bölüm özel kartlar ile açıldığı için pek sanmıyorum o bölümü gören pek kişi olacağını.özel kart derken anlamadım
45 e kadar gidiliyo dahada gidilio ama o oyun bitmiyo en son sizi sıkıştırıolar
Oyunu bitirip emek verenlerin isimlerinin sonunda açılan bölüm. Sonu yok sanırım. Kartlarla açılansa çoklu oyuncu modunda bazı özellikler ekliyor diye biliyorum.
o görev bitmiyor sadece round atlayabiliyorsun :)
cod5 i bitirince son olarak ucak düşüyor ve tek başınıza bir evde kalıyorsunuz zombiler saldırıyor çerçeveleri kırıyolar fln sende onarıyorsun puan kazanıyorsun puanın artınca yeni makinalılar fln veriyor ben oynatım ama biraz tırstım kırmalarıyla sana saldırmaları bir oluyor :)
ibrahim19keşke oynayaaynen pc kaldırmıyoki
carl246aynen pc kaldırmıoynanacak kadar açıyorda bazı bölümlerde pert oluyor bende bıraktım 2 ama internet cafeden oynadım zombiyi süper
güzel bir bölüm olmuş:D
cod5'i bitirdiysen mutlaka açılması lazım. ben en fazla 13. roundu görebildim. erhan87, hile yapmadan değil 51. round'u görmemin mümkünatı yok. zıplama olayını denemedim ama bi ara cheat yazıp oynamayı denedim. bu sefer de heyecanı kaçtı.
onun sonu yok arkadaşlar bu arada 51. bölüme gelen arkadaşım bravo diyebiliyorum sadece!
benim en son gördüğümde ikili bir takım halinde 20 kusurlara gelen vardı tüm nette!
cod 4'ün sonundaki rehine kurtarma daha heyecanlıydı zombi olayı pek güzel değil bence
http://www.copytaste.com/l160al3
2 tane video buldum. bir tanesinde lvl 20 diğerinde de lvl 38 görünüyor. gördüğünüz gibi 2 video'da da grup çalışması söz konusu. zaten lvl 38 videosunda elemanın birinin tek yaptığı şey grenade alıp atmak. kısacası tek başınıza oynarak lvl 51'i görmek biraz fantastik bişe, bilmem anlatabildim mi?