COD Kuramıyorum...

XtraAurora
18-02-2011, 17:51   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
31 mesaj

Merhabalar.Arkadaşlar COD 1 i yükleyemiyorum aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi 2 part halinde.1 i kuruyorum.2.yi kuramıyorum.[Cod 1 oynanırmı demeyin,morelimi bozmayın lütfen ).CD 1 yüklüyorum ama 2.cisini nasıl yükeleyeceğim bilmiyorum.2. CD yi takın diyor.Cd ye yazmadan yapamazmyım.
ekran kartı bu.Hangi oyunları oynayabilirim.

Intel 965 Express chipset family 358 MB
Böyle vurdulu kırdılı birşey olsun [Mario oynatır demesseniz memnun olurum :)]

[IMG=http://img152.imageshack.us/img152/6640/cod1o.png][/IMG]
[IMG=http://img208.imageshack.us/img208/8724/codxx.png][/IMG]

Uploaded with ImageShack.us

Son Düzenleme: XtraAurora ~ 18 Şubat 2011 18:40
XtraAurora
18-02-2011, 17:55   |  #2  
OP Yeni Üye
31 mesaj

Özür diliyorum 2 konu birden açılmış...

mustafa2526
18-02-2011, 19:41   |  #3  
mustafa2526 avatarı
Yıllanmış Üye
709 mesaj

• Warez, hack, crack, seri numarası gibi yasadışı paylaşımlarda bulunmak, istekte bulunmak veya bunları bulunduran sitelere bağlantı vermek
  • Başkalarına saldıran ya da hakaret eden ifadeler. Fikirlerinizi serbestçe tartışın, ancak anlaşmazlığınızı mesaj göndericisine veya herhangi bir kişi ya da gruba yönelik bir saldırıya dönüştürmeyin.
  • Birbirinize isim/sıfat takmak, rahatsız etmek veya tehdit etmek.
  • Küfür, müstehcenlik, kaba ve cinsel imalar içeren mesajlar. Zaman zaman kazayla sarf edilen müstehcen sözcükler için bir filtremiz olsa da, bunu kötüye kullanmayın.
  • Din, ırk, ulus, siyasi görüş, cins ya da cinsel eğilim üzerinden ayrımcılık yapmak.
  • 18 yaşından küçükler için uygunsuz olabilecek ya da ülkemizin genel dürüstlük standartlarının dışında kalan mesajlar.
  • CHIP Online üyesi olsun veya olmasın, tüzel veya özel kişilik haklarına tecavüz eden mesajlar
  • Forum için tema dışı sayılabilecek mesajlar. Bu forumlar, üyelerin fikir paylaşımı ve yardımlaşması için kurulmuştur. Forumumuzda Konu Dışı adında bir başlık bulunsa da, bu kurallar söz konusu alanda da uygulanacaktır. Konu Dışı kısmının her türden tartışmaya açık olduğunu düşünmeyin: Dini tartışmalar, politika, aşk partneri arama, diğer firmalara  saldırma gibi şeyler, bu forumlarda uygun değildir.

CHIP Online Üyelik Gizlilik Sözleşmesi oku madınız sanırım.

XtraAurora
18-02-2011, 20:25   |  #4  
OP Yeni Üye
31 mesaj
Alıntı: mustafa2526  
  • Warez, hack, crack, seri numarası gibi yasadışı paylaşımlarda bulunmak, istekte bulunmak veya bunları bulunduran sitelere bağlantı vermek
  • Başkalarına saldıran ya da hakaret eden ifadeler. Fikirlerinizi serbestçe tartışın, ancak anlaşmazlığınızı mesaj göndericisine veya herhangi bir kişi ya da gruba yönelik bir saldırıya dönüştürmeyin.
  • Birbirinize isim/sıfat takmak, rahatsız etmek veya tehdit etmek.
  • Küfür, müstehcenlik, kaba ve cinsel imalar içeren mesajlar. Zaman zaman kazayla sarf edilen müstehcen sözcükler için bir filtremiz olsa da, bunu kötüye kullanmayın.
  • Din, ırk, ulus, siyasi görüş, cins ya da cinsel eğilim üzerinden ayrımcılık yapmak.
  • 18 yaşından küçükler için uygunsuz olabilecek ya da ülkemizin genel dürüstlük standartlarının dışında kalan mesajlar.
  • CHIP Online üyesi olsun veya olmasın, tüzel veya özel kişilik haklarına tecavüz eden mesajlar
  • Forum için tema dışı sayılabilecek mesajlar. Bu forumlar, üyelerin fikir paylaşımı ve yardımlaşması için kurulmuştur. Forumumuzda Konu Dışı adında bir başlık bulunsa da, bu kurallar söz konusu alanda da uygulanacaktır. Konu Dışı kısmının her türden tartışmaya açık olduğunu düşünmeyin: Dini tartışmalar, politika, aşk partneri arama, diğer firmalara  saldırma gibi şeyler, bu forumlarda uygun değildir.
Ben crack veya başka birşey istemedim.Nasıl kurabileceğimi sordum...
CHIP Online Üyelik Gizlilik Sözleşmesi oku madınız sanırım.
Mr.ED
19-02-2011, 16:27   |  #5  
Mr.ED avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
417 mesaj

dosyaları rardan çıkar ayrı ayrı cd1 - cd2 diye ardından nero ile image disk yap cd1 ve cd2 yi. daemon yükle bilgisayarına ve daemon ile iso dosyalarını açıp setup yapabilirsin. cd2 yi istediğinde daemon ile yönlendir. Hepsi bu kadar :D