cod 5te oyunu gayet sorunsuzca açtım. new game dedim. reguları seçtim sonra bölüme geçmiyor ne yapmam lazım sorun nedir bidaha yapıyorum yine olmuyor lütfen yardım!!
cod waw bölüme tıklıyorum açılmıyor sorun çözüldü!
Belliki orjinal oyunu yuklememissin interneti kapatarak oyuna girmeyi dene kurarkende kapatsaydın sorun yasamazdın sanırım.Bence sistemınden kaynaklanıyor sistem ozellıklerını yazarsan daha net cevap verebılırım.
Cozumler
1) CD keyini degistir
çalıştır > regedit >Hkey_local_machıne> software > activision> call of duty waw
2) Oyunun %100 save dosyasını indir
C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adınız\Local Settings\Application Data
(Local settingsdosyası genelde gizli dosyadır. Göremeyenler için ;Penceredeki Araçlarsekmesini tıklayın ve Görünüm/ Klasör seçeneklerine gelin. Ordan "GizliDosyaları Göster" seçeneğini işaretleyerek Local settings klasörünügörebilirsin.
Bunları yaptıktan sonra hata alma olasılıgın %80 gibi kolay gelsın..
sistemim intel p4 2.8 ghz
2gb ram
zotac 9600 gt 1gb 256 bit synergy
450 w psu
320 gb hdd
ilk defa açarken internet bağlantısını kapatıp girmen gerekiyor. daha sonraki girişlerde bağlantıyı kapamasan da girrer.
benimkinde oyuna giriyor. internette var. new game diyorum sonra rgular(normal)i seçiyorum açılmıyor sizdede böyle bişey oldumu
Donanım bileşenleri oyunun sistem gereksinimlerine uygun. Sorun kesinlikle oyunun dosyalarında olmalı. Yada yüklemede bir eksiklik, yada yanlışlık yapılmış olmalı. bu zaten donanımla yada sistem bileşenleri ile ilgili bir sorun degiL. Bölüm atlayamıyor sanız, Bu kesinlikle oyundan kaynaklanıyordur.