cod4 te arabayla köprünün üzerinden geçerken köprü yıkılıyor üzerine çıktığımda onlarca adam geliyo sürekli sonra bi helikopter geliyo 0sürekli roket atıyo ondan kurtulamıyom bunu nası geçerim yardım ederseniz sevinirim hem bu oyun şuana kadar oynadığım en zevkli oyun benim için crysis i geçti
cod4 bölüm geçme
- 1
- 2
Ben de şeyde kaldım , MacMillan ile ben , Ukrayna'ya gidiyoruz .. kamufle olmuşuz otlar giymişiz üstümüze , elimizde sniper .. yerde sürünerek gidiyoruz , karşıdan bir grup asker ve tank geliyor , tam yanımızda geçerlerken bizi farkediyorlar ve çatışma başlıyor .. Çatışma 2 saniye anca sürüyor =) Adamlarda hem tank var hem birsürü adam, makinalı falan .. Öldürüyorlar bizi .. Nasıl geçeceğiz orayı ?
mehmet00731cod4 te arabayla köprünün üzerinden geçerken köprü yıkılıyor üzerine çıktığımda onlarca adam geliyo sürekli sonra bi helikopter geliyo 0sürekli roket atıyo ondan kurtulamıyom bunu nası geçerim yardım ederseniz sevinirim hem bu oyun şuana kadar oynadığım en zevkli oyun benim için crysis i geçOrası oyunun sonu yaw.Orda kurtulma sansin yok.Oleceksin ondan sonra olaylar kopuyor.Olunce bekle biraz.
yoq yaw bekliyorum yine baştan doğuyor ne bilim .dediğin gibi olmuyo yani hem burası oyunun sonuysa çok kısa bu 3 saat felan oynadın toplam
mehmet00731yoq yaw bekliyorum yine baştan doğuyor ne bilim .dediğin gibi olmuyo yani hem burası oyunun sonuysa çok kısa bu 3 saat felan oynadınEvt oyun çok uzun deil...Bilader orda biraz mücadele et helikopterden adamlar fln gelicek sonra zaten senaryo gereği yaralanıosun...
mehmet00731cod4 te arabayla köprünün üzerinden geçerken köprü yıkılıyor üzerine çıktığımda onlarca adam geliyo sürekli sonra bi helikopter geliyo 0sürekli roket atıyo ondan kurtulamıyom bunu nası geçerim yardım ederseniz sevinirim hem bu oyun şuana kadar oynadığım en zevkli oyun benim için crysis i geçOrası oyunun sonu. Birazcık çatışıyorsunuz daha sonra helikopter gelip heryeri darmadağın ediyor. Etraf kararıyor. Bir ara gözün açılıyor bir bakıyorsun tüm arkadaşların yaralanmış vurulmuş. Sende baygın haldesin. Gözünü açıyorsun bir bakıyorsun karşında Zakhaev. Sol tarafına dönüyorsun Captain Price ölmek üzere ama kendini zorluyor ve sana bir tabanca atıyor. Onu yerden alıyosun Zakhaev'i ve yanında ki iki askeri vuruyorsun. Daha sonra bir helikopter geliyor yine ama bu bizden. Askerler iniyor. Kamarov gelip sana bakıyor yaşadığını görünce sedyeye alıyorlar helikopterden ip atıyolar ve sedyeni çekiyolar. Onun burda BITIYOR :(
Ya , ben de MacMillanla birlikteyim daha .. Adamı taşıdım getirdim bir yere .. Helicopter incoming yazıyor görevlerde , ve bir sürü de adam geliyor .. Nereye saklanırsam saklanayım beni buluyorlar .. Bir kulübeye girdim bekledim .. helikopter geldi görev yalan oldu =S ancak bir sürü de adam geliyor , iki kişi sniperla ya da normal siahla yok edemiyoruz ki onca kişiyi .. MacMillan zaten sakat .. Oturuyor sadece .. Ne yapacağız bu bölümde ya =S nereye saklanacağım .. Hepsini nasıl yok edeceğim =S
JorellYa , ben de MacMillanla birlikteyim daha .. Adamı taşıdım getirdim bir yere .. Helicopter incoming yazıyor görevlerde , ve bir sürü de adam geliyor .. Nereye saklanırsam saklanayım beni buluyorlar .. Bir kulübeye girdim bekledim .. helikopter geldi görev yalan oldu =S ancak bir sürü de adam geliyor , iki kişi sniperla ya da normal siahla yok edemiyoruz ki onca kişiyi .. MacMillan zaten sakat .. Oturuyor sadece .. Ne yapacağız bu bölümde ya =S nereye saklanacağım .. Hepsini nasıl yok edeceğim =sen daha oyunun ortalarındasın. ıkı bına arasından bır helıkopter gelıyorsa o helıkopterı dusurucen pervanesıne ateş ederek. Bu arada dıger arkadaşında ateş edıor oturduğu yerden..En sonunda bır acıklıga gelıyorsun bu bolum sonunda. o acıklık alanlara uzaktan kumanda ıle patlatılan bombalardan koyacaksın. bombayı bıraz geçtıklerınde havaya ucuracaksın bombaları. Orda baya bır dayanman lazım. bombaları koyacagın yerlerı tahmın etmelısın. Sana bır yer gostermıyor ..
Son Düzenleme: Borga-x ~ 28 Ocak 2008 14:31
İşte o bombaları patlayıcıları yerleştiriyorum arabaların kenarlarına .. Patlatıyorum hep .. Ancak o kadar çok adam geliyor ki .. Dayanmak çok zor .. Bir de nerede durmam gerekiyor en iyi savunma için? =S ben MacMillan'ın yanında duruyorum .. Ancak adamlar çok ya =S
mayınları döşe c4 ü de döşe sonra orda adamların geldiği yere bak sonra hepsini temizle helikopter gelir alır sizi
Ben McMillan ın yanında durdum hepsini temizledim C4 leride önümüzü bi yay çizicek şekilde dizdim yanımıza çok yaklaşamadılar ama bi arkadaş ordaki bi kulübüye girmiş daha rahat geçmiş orayı bi de öyle dene olmazsa...
meccayssağol be arkadaşım ben sana vur dedim sen öldürdün şimdi oyunun sonunu söylesin ne hayrı kaldımehmet00731cod4 te arabayla köprünün üzerinden geçerken köprü yıkılıyor üzerine çıktığımda onlarca adam geliyo sürekli sonra bi helikopter geliyo 0sürekli roket atıyo ondan kurtulamıyom bunu nası geçerim yardım ederseniz sevinirim hem bu oyun şuana kadar oynadığım en zevkli oyun benim için crysis i geçOrası oyunun sonu. Birazcık çatışıyorsunuz daha sonra helikopter gelip heryeri darmadağın ediyor. Etraf kararıyor. Bir ara gözün açılıyor bir bakıyorsun tüm arkadaşların yaralanmış vurulmuş. Sende baygın haldesin. Gözünü açıyorsun bir bakıyorsun karşında Zakhaev. Sol tarafına dönüyorsun Captain Price ölmek üzere ama kendini zorluyor ve sana bir tabanca atıyor. Onu yerden alıyosun Zakhaev'i ve yanında ki iki askeri vuruyorsun. Daha sonra bir helikopter geliyor yine ama bu bizden. Askerler iniyor. Kamarov gelip sana bakıyor yaşadığını görünce sedyeye alıyorlar helikopterden ip atıyolar ve sedyeni çekiyolar. Onun burda BITIYOR :(
Orada salıncaklar falan var. Arkasındaki yere saklanırsanız kütür kütür indriyorsunuz. Radyasyonlu bölgeye çok yakın. Birde atlı karıncaların oraya 1 aşağısınada 1 c4 döşeyip oraya geçtiğinizde hem sizi göremiyorlar hemde keklik gibi avlanıyorlar bir deneyin. Sonuç alacaksınız :D
O yerde kaç adam geliyor ? Yani sürekli adam mı geliyor yoksa bir grup geldikten sonra kurtulmuş mu oluyoruz .. Bir de MacMillan bütün adamları öldürebilir mi ? Onun yanında yere yatsak da kurtulabilir miyiz ? Tam önümüze C4leri bombaları koysak ? Çok takıldım burada ya .. Helikopter gelince helikoptere mi bineceğiz ?
Şimdi o çatışmada , bir GAME SAVED'e geldim .. Yani ilk dalgayı atlattım .. Şimdi üç helikopterle adam iniyor , aynı yerden yine birkaç adam geliyor , uzaktan tarıyorlar , baya isabetli oluyor .. Şimdi kulübeye saklanmalyı deneyeceğim bakalım ne olacak ..
MAXİ GELKİ MERAKLANMA, MC MİLLİAN I Otutturur otutturmaz karşıya git ve gelecekleri yerlere mayınları döse yanlız 3 mayın sende kalsın. sonra ordan mc millian ın yanına git ve ordan vurmaya başla, eger olmuyorsa mayınları döşedikten sonra sağında dönme dolabın ordan vur, ilk adamlar bittikten sonra helikopterler gelmeye başlıyor. helikopterler gelmeden adamlar biter bitmez, dönme dolabın ordan direk karşında bir bina var binanın sağına geç direk yürü binanın ortasında solunda bi eşik göreceksin, oraya saklanarak kendini savunacaksın(sonra), yürümeye devam et sola dön ordaki taş yola 2 tane mayın döşe, arkadan gelenleri engeller.sonra eşiğe geç ve sana doğru gelen ilk helipkopterdeki adamları kanas la vur. sonra sağa doğru bak ve mümkün olduğunca çok adam vur, zordayken o eşiğe kaç. ama aim in iyi olması lazım çok adam vurman lazım açı alarak. ve her 1000 mt de bir flashbang at ki adamlar sana fazla yaklaşmasın. helikopter gelince dönme dolabın ordan dikkatlice mc millan ın yanına git kurşunlar azalıyor. mc millian ı al ve helikoptere git. ben oyunu en zor da oynuyorum ve 3 gün denedim olmadı ama bu taktikle 4 denemede geçtim. saygılar
HACILAR MC MİLLİAN LI BÖLÜMDEN SONRAKİ BÖLÜM, HANİ TANKLARA KİLİTLENEN STİNGER FÜZESİ VAR TANKLAR BİTİYOR ADAMLAR BİTİYOR. SONRA CİTLERDEN İLERLİYORSUNUZ, HELİKOPTERİN İNECEĞİ YERE DOĞRU. O CİTLERE GELİYORUM, AMA AŞAĞIDAKİ ADAMLAR ÇITIRIM GİBİ HER YERDEN GELİYOR ORA NASI OLACAK NASI GEÇECEZ YAW.
BU OYUNA BASLADIM BASLAYALI KÖPEKLERE BI ANTIPATİ DUYMAYA BASLADIM.ARKADAS YIRTIK DONDAN FIRLAR GIBI IBNELER HER YERDEN GELIYOR YAW
slmlar.. ingilizce dil paketini bulamadığım bu oyunu fransızca devam etmeye çalıştım ancak olacak gibi değil bi bölümde takıldım kaldım sniperla suikastın ardından iplerden atladıktan sonra yukarda sağ üst köşede 20 dakikalık bir sayaç işilyor ve 4 bir yandan saldırıyorlar üstelik helikopter de boş durmuyor ölmememk imkansız nerdeyse. ing. dil paketini nerden bulabilirm cod4.ün forumundan bile cvp gelmedi.. peki o bölümde ne yapmam gerekiyor...
- 1
- 2