asla bu ikisi karşılaştırılamaz sonuçta crysisin büyük orandaki yüksekliği ve hayal gücü nü iyi kullanan biri tarafından hazırlandığı belli ama ben yinede sizinde fikirlerinizi almak istedim.
cod4 ile crysisi karşılaştıralım
- 1
- 2
crysis daha kaliteli bence. grafik açsından. tercihim crysis. oyun senryosu çok
güzel..
crysis bence hayatımın en iyi oyunu şu an gta4ü oynamadığım için bilmiyorum ama ben çekişmeli olacağına inanıyorum
ronaldo sen crysisi oynamamışsın bes belli
ronaldoya söle crysisi oynamadan yorum yazıyo
bencede herkes crysis der
ben anket bulamadım internette bulabilen varsa koysun lütfen
ikisinide oynadım ve kesinlikle Cod4. Crysis diyen arkadaşlara saygı duyuyorum ama maalesef duygusal davranıyorsunuz. Oyunun Türkler tarafından Türkçe yapılmış olması sizi etkiliyor. Yoksa Avrupa ve Amerika oyun sitelerinde Cod4'ün oyun puanı daha yüksek ve bir çok sitede yılın oyunu. Crysis ise 3-7 sıra arasında değişiyor.
http://www.turkforum.net/showthread.php?t=636609
gidin bakın nereye cod 4 ya bırakın
http://goty.gamespy.com/2007/pc/11.html
bunları bi incele bana Türkiye'deki forum sitelerini anlatma.
tamam arkadaşlar sadece bir fikir ...
İkisini de oynadım. COD 4 diyorum. Kuzey Kore yerine hayali kimseler bulunsaydı Crysis'e saygı duyardım.
cod 4 kaliteli bir oyun oynadim da çok severek ama su var ki ne görüntü açisindan ne de oynanabilirlik acisinda crysisi geçemez ayrica crysisin konusu da cod 4 ten daha ilgi çekici
tabi herkesin kendi fikridir saygi duymak lazim
ayrica syk23 arkadasim cod 4 ü begenmene kimse bisey demez ama neden türk sitelerini asagiladin anlamadim. Genelde yabancilarin oyunlari var die neden türklerin düsüncesini hafife aliosun ki?illa herseyin dogrusu yabanci sitelerde midir
ayrica batmanyak arkadasim herseyin dogrusu türk sitelerinde de degildir. Aslinda bu konuda bir dogru aramak veya çogunluga uymak gibi bi ugras içinde olmak anlamsiz. Herkes her oyunu sevebilir oynayabilir. Oraya çok kötü bir oyun daha koysak onu seçenler de olabilirdi bunlarin yaninda.
Ben türk sitelerini aşağılamadım. Arkadaş bana deseki level da şudur yada merlininkazanı veya trgamer yada egm. Ben oyun alırken önce bu sitelerdeki yorum ve incelemeleri okurum daha sonra yabancı siteleri incelerim. Bugüne kadar hiçbir forum sitesine bakıpta oyun almadım. Tabiki oynayanların görüşleri de önemli ama herkesin zevki kendine. Üstelik ben başlarken Crysis diyen arkadaşların görüşlerine de saygı duyduğumu belirttim ancak batmanyak isimli arkadaş Cod4 diyenleri dövmeye karar vermiş galiba.
GuzeL oyun 2side TARTIŞMAYA HİÇ GEREK YOK
bence cod 4 ama crysis de yabana atılacak cinsten değil. herşey bi yana crysis bi yana ama cod4 1 numara...
bence zevkler ve renkler tartışılmaz arkadaş boşver iki oyun tartışması için dövüşmeye gerek yok boşver döğüşmeyelim lafım syk 23edir
ya arkkaşlar 2 oyunuda saygılı olalım 1-2 lafta kenara attığınız oyunlara ne emekler harcanmış lütfen saygılı olalım..
bencede cevat yerli yazık mumyaya dönmüş
- 1
- 2