Oyun süper yaf .d
Nette 3 saatlik açtırmıştım zati kızaklı yani (Kazakistandaki bölümde) onu geçemedim .d ama biyığın bölüm oynadım süper vallahi .d hele hele son bölüm .d hade by by xd
cod6 mwf2 ilk deneyimleriniz
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
68 mesaj
:) Oyunu sindire sindire oynamak için önce co-op modunu bitirmenizi tavsiye ederim. Orada da modern warfare 1'i andıran bölümler var. Örneğin Çernobil görevi. Ama gerçekten de Infınıty Ward aşmış bitirmiş olayı. Vur-öldür-bölüm geç mantalitesini bayağı bir aşmışlar hemde :) Neydi o buzdağına tırmanmak falan. Kesinlikle oynanması gereken oyuncuyu içine sürükleyen bir yapım. Film gibi..
:) Oyunu sindire sindire oynamak için önce co-op modunu bitirmenizi tavsiye ederim. Orada da modern warfare 1'i andıran bölümler var. Örneğin Çernobil görevi. Ama gerçekten de Infınıty Ward aşmış bitirmiş olayı. Vur-öldür-bölüm geç mantalitesini bayağı bir aşmışlar hemde :) Neydi o buzdağına tırmanmak falan. Kesinlikle oynanması gereken oyuncuyu içine sürükleyen bir yapım. Film gibi..Evet genelde call of serisinin oyunları film gibi oluyor.En büyük artısıda bu zaten.
Tabuları yıkıyor adamlar.
aldım ve oynadım sonunda tek kelimeyle zvkliydi ama sonu bende hayal kırıklıgı yaptı hiç ummadıgım bi anda bitti rus marcow u öldüremedik ve biterken çok şaşırdım hani bittimi diye inanamadım umarım bunu arkası yarın pembe dizilerine çevirmezler:D herkesin bayramı kutlu olsun