arkadaşlar oynamaya başlayan varsa ilk deneyimlerini paylaşabilirmi almayı düşünen ben ve benim gibi arkadaşlar için yardımcı olacak bilgiler oluşur
cod6 mwf2 ilk deneyimleriniz
ALLAH alan warsa bir zahmet parasini veriyim veya bana cd ye kopyalayıp versin lütfen lütfen :=) aglarım sonra :D :D
Moderwarfare 2 3.00 ghz işlemci istiyor bende pentium dual core 2.00 ghz işlemci var.Yeter mi acaba ?
http://cyri.systemrequirementslab.com/srtest/ buraya gir ogren oynunu sec modern warfare 2 war benimki sorunsuz kaldiriyor oyle yazdi valla :)
Oyun her zamanki gibi serinini özelliklerini taşıyor kolay oynanabilirlik az sistem tüketimi v.s grafikler daha da gelişmiş. oyunda teknoloji bakımından ilerleme görülüyor bu konuda Tomy Clancy s serisine bir gönderme var gibi ve de en önemlisi seride ilk oyunda gördüğümüz 2. ve 4. oyunda da öne çıkan baş kahramanmız Cpt Price ölmüş yerine Captain olaran 4. oyundaki oynadığımız karakter Soap Mc Tawish gelmiş o karakteri oynayamayacağız doğal olarak o bizi yönlendiren kişi olacak. Kısacası oyun bekleneni verecek diyebilirim.
no! bir yanlıısıın war price olcak ama cpt olarak degil video verem gör istersen !! Hmm !
http://www.youtube.com/watch?v=hMZ5qlYzPx8 al verdim analiz ediliyor ve price gorcen :) 1:40 dan sonra ama :)
Valla video vardı bende defalarca izledim ama price ı görmedim orada hem videoda sadece Price ın şapkasına benzer bi şapka takan biri var sadece yüzü görünmüyor da bildiğim kadarıyla Price 4 te öldü analiz edenlerde yanılıyor da olabilir ama oyunda anlaşılır o bölümlere bi gelelim bakalım
cod 2 de de olmustu sanırsam 1 de de wardı ve yıne oldu fark etmıyor olmesı ;)
hayır diğer oyunlarda ölmemişti diğer oyunlar birbirinin devam niteliği taşımıyordu hikaye olarak burada olay farklı ama Price ölüyor ve Zakhayev in intikamı alınmaya çalışılıyor falan senaryo devam niteliği taşıyor yani hem ölmese Price Mc Tawish Cpt olamaz da nese işte öyle bi durum :)
hayır diğer oyunlarda ölmemişti diğer oyunlar birbirinin devam niteliği taşımıyordu hikaye olarak burada olay farklı ama Price ölüyor ve Zakhayev in intikamı alınmaya çalışılıyor falan senaryo devam niteliği taşıyor yani hem ölmese Price Mc Tawish Cpt olamaz da nese işte öyle bi durum :)yooo soap mactavish cpt olmuştur.
cpt priceda albay olmuştur:D
almayacam dedim aldım. şunları söyleyeyim;
oyun oldukça basit olmuş. kontrollerden daha fazlasını beklerdim. önüme geleni battalgazi misali deşip geçiyorum. her oyun modunda. hava şartları, efektler haricinde bi artı göremedim. silah efektleride ktüydü ne diyeyim. sewmedim pek.
pc
grafik; 7
ses; 9
oynanabilirlik; 5
derim.
almayacam dedim aldım. şunları söyleyeyim;acaba oynadıgınız level nedir hard leveldemi oynanabilirlik çok kolay. ayrıca cod4 ile kıyaslarsanız artısı fazla varmı? teşekürler.
oyun oldukça basit olmuş. kontrollerden daha fazlasını beklerdim. önüme geleni battalgazi misali deşip geçiyorum. her oyun modunda. hava şartları, efektler haricinde bi artı göremedim. silah efektleride ktüydü ne diyeyim. sewmedim pek.
pc
grafik; 7
ses; 9
oynanabilirlik; 5
derim.
Son Düzenleme: marosarap ~ 11 Kasım 2009 17:51
Call of Duty 6 ya benden
grafik; 10
ses; 10
oynanabilirlik; 10
Call of Duty 6 gibi oyunu begenmemek mumkun degildir bunun yerini tutcak oyun da yoktur tabi savaş vs icerikli olarak !! :)
alien_fx ne kadar yer kaplıyor cod6?