Bir internet sayfasında media player dosyası calmak istedigimde play e bastıgımda surekli 0.0 da kalıyor.once codec sorunu zannettim ilgili codeci indirdim fakat hala calmıyor.(bu arada neredeyse en genis codec packler yuklu)İsletim sistemim vista haliyle mplayer11 yuklu i.e 7 uzerine..firefoxdan denedigimde ise mplayeri bile gormuyor ki 2.0.0.3 yuklu..
aynı codeclerin yuklu oldugu mp10 ie6 lu bir xp de ise sorunsuz calıyor.neden kaynaklanabilecegi hakkında fikri olan varsa paylasımlarını bekliyorum
saygılar
Codec ,Media player 11 sorunu..
Bence sorunun codec değil zaten öyle olsa codec yüklemen için sana hata mesajı verirdi..önce MP11 ve codec paketini tamamen kaldırıp kaldırıp yeniden yükle eğer yine de olmuyorsa (lisanas durumunu belirtmemişsin)Vista'nın lisans sorunu var demektir.
Bu duruma Ek olarak VLC MEDİA Player yada WİNAMP 5.33 indirerek kullana bilirsin.
mplayer11 sisteme entegre oldugu icin kaldırdıgımda sorun olacak kaldıramam.sistem lisanslı.aslında hicbir hata vermiyor.oyle kalıyor ve oynatmıyor.sag tus options yapıtıgında webhelp seceneginde beni ilgili codecin yuklenmedigi uyarısı veren bir sayfaya link ediyor.yukluyorum cıdec installed diyor restart ediyorum gene aynı gene aynı.ayrıca site indirmeye izin vermedigi icin indiremiyorsunda..neyse ben sorunumu xp de hallettim ses kartından stereo mix den kaydettim ama vistada kesinlikle calamıyorsun belki baska bir yerde karsılasan vardır diye sordum