Arkdaslar media playerdan 2 gün önceye kadar film dosyalarını çalıştırıp izleyebiliyordum şimdi ise sadece mp3. formatlı dosyaları açıyor 2 gün önce izlediğim filmi açmıyor,Filmi arkadaslarımın bilgisayarında denediğimde gayet net bir şekilde açılıyor bende ise codec hatası veriyor sadece ses geliyor görüntü gelmiyor sizce sorunum ne _? bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim
codec
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,275 mesaj
K-Lite Codeck Pack Programı nı PC ye yükle
K-Lite Codeck Pack ben de yüklemiştim. Ama her defasında sistemi bozdu. Ben de kaldırmak zorunda kaldım. Media dosyalarını WMP ile açmıyorum. MPEG ve wmv dosyalarını sorunusuz açıyor Media player. Diğer uzantıları açmıyor ve codec istiyor. Benim kullandığım ve vazgeçemediğim program BS Player. VLC yi tek part indirip kontrol amaçlı kullanıyorum.
OP Yıllanmış Üye
210 mesaj
benimde favorim bs player ama media playerin daha önce açtığı bişeyi şimdi açamaması canımı sıktı sadece
Yıllanmış Üye
100 mesaj
Arkdaslar media playerdan 2 gün önceye kadar film dosyalarını çalıştırıp izleyebiliyordum şimdi ise sadece mp3. formatlı dosyaları açıyor 2 gün önce izlediğim filmi açmıyor,Filmi arkadaslarımın bilgisayarında denediğimde gayet net bir şekilde açılıyor bende ise codec hatası veriyor sadece ses geliyor görüntü gelmiyor sizce sorunum ne _? bana bu konuda yardımcı olursanız çokişletim sisteminiz nedir?