Merhaba...
İnternet sitelerine girmek istedigimde çogu zaman sayfa görüntülenemiyor diyor bazı forum siteleri dışında digerlerine girmiyor sürekli yeniliyorum belki baglanabilirim diye yok.
Az önce msn açtıgmda da dns hatası almıştım sorun giderle gitti açıldı ama web sayfalarına ulaşamıyorum dns sorunu gibi bişeyler olaiblirmi bilgilendirirmisiniz beni bu konu? acil yardım bekliyorum şimdiden çoook teşekkürler...
Çoğu Web sayfası açılmıyor
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
88 mesaj
Son Düzenleme: Help_me ~ 09 Haziran 2009 11:46
OP Üye
88 mesaj
Programı indirecem ama web sayfası açılmıyor yinede tşkler açıldıgında indirir yapmaya çalışırım...
OP Üye
88 mesaj
halflife2gmanBaşlat/Çalıştır/services.msc/Dns İşlemcisi/Sağ tuş yapın yenile deyin.Ancak Dns işlemcisinin otomatik olması lazım. Otomatik yaptıktan sonra yenile deyin. Dns önbelleğiniz temizlensin belki bir işe yarar.Benim el ile yapılandırılmış ayarlarım otomatik olarak olmuyor ne yazık ki.Dediginiz şeyi yaptım ama?
OP Üye
88 mesaj
halflife2gmanhttp://www.snapfiles.com/get/winsockxpfix.htmlProgramı indirdim şimdi.Deneyecem tşkler...
Bunu indir ve ağ bağlantılarını onar...
OP Üye
88 mesaj
Mustafa@PCBütün tarayıcılarda mı böyle yapıyor ?Sadece explorer kullanıyorum...
OP Üye
88 mesaj
Mustafa@PCIE/Araçlar/Seçenekler/Gelişmiş/Sıfırla diyin.Dediginiz şey de "bunu yalnızca tarayıcınız kullanılamıyor durumda olursa yapınız" diye bişey yazıyor tam götürmeyim ağı..
Msn e giriyor chip e başka forum sitelerine giriyor kafasına göre anlamadım ki...:(
OP Üye
88 mesaj
Mustafa@PCDediğim şey tarayıcı ayarlarını sıfırlamaya yani default yapmaya yarıyor,siz bilirsiniz.Tşkler ilginiz için dediginizi uygulayacagımToolbar vs yazılımları kaldırın bence...
OP Üye
88 mesaj
mancukyaFormat at düzelir.Formatla düzelecegini sanmıyorum ..
Formattan yeni gelmişti sonra böyle sorunlar çıktı zaren .Otomatik olarak baglanamadım ancak el ile yapılandırılmış. :(
OP Üye
88 mesaj
düzelmedi sıfırladım ayarları yine aynı :( birde benim anlamadım chp e kolaylıkla giriyor yine başka sitelerede ama genelde çogu görüntüleyemiyor neden olabilir bu?
Yeni Üye
25 mesaj
arkadasım bnm basıma da aynı sey gelmşti.. su siteye girip bak :
http://www.confickerworkinggroup ... est/cfeyechart.html
resimlerin hepsi görünmüyorsa linkteki programı indirip sistemi bi temizle..
OP Üye
88 mesaj
Tşkler bu site bile açılmıyor ama açılana kadar yenileyip dururum inş. düzelir Eğer düzelirse Allah ne muradın varsa versin inşallah :D:D:D