benim bilgisayarım bir süredir açıldıktan bir süre sonra yeni açılıyormuş gibi başlat çubuğu ve masa üstü gidiyor.Genelde beş ile onsaniye gidiyor,sonra geliyor daha sonra tekrar gidiyor anti virüs programım eset nod32'ye tarattırmama rağmen sorun çözülemedi.lütfen yardım edermisiniz.
Teşekkürler.
Çok Acil Yardım Eder misiniz?
Ekran kartı ve monitör sürücülerinizi, çözünürlük renk bit ve yenileme hızları ayarlarınızı kontrol edin. Muhtemelen onlarda proplem vardır.
ekran kartı driverina bak bide acılıstaki programlara bak bi bakalım çözünürlüğü değiştirecek bişe varmı acılan...
buna neden olan Yod'm3D programı olabilir mi?
üç boyutlu yapmaya yarayan bir program
Açılışta otomatik çalışmaya ayarlanmışsa tabiki olabilir hatta olabilir değil ondandır.
açılışta açılması için ayarlamıştım.Teşekkürler.
ancak başlangıçta açılmasını engellememe rağmen aynı sorun var.
sistemini kaspersky ile tarat
system32 klasörünün içine yerleşen bazı virüs yada trojanlar yüzünden bu sorunun olduğu kanısındayım bu durumdada tek çaren format kalır çünkü bu klasörden virüsleri temizlemek çok zordur temizlesen bile geri gelme olsılığı yüksek ya da istemeden windows dosyalarınada zarar verebilirsin bence hiç uğraşmadan yedekleri alıp temiz bir format çek başka çaren yok.
bilgilerinizden dolayı teşekkürler
teşekkürler.format atınca düzeldi.
teşekkürler.format atınca düzeldi.
Aynı sorunla bende karşılaşmıştım xp kullanırken sanırım virüsten dolayı oluyor avira antivir free kullanıyrdum virüs programı olarak bir dosyaya virüs bulaşmıştı aynı şekilde oluyordu virüs programı bu virüsü görüyordu ama silemiyordu uzun zaman böyle devam ettim pc kullanılamaz hala geldi eski bir pc oldugu için önem vermiyordum pek bu sorunla karşılaşan arkadaşlar iyi bir virüs programı ile önce tarama yapsın sorun devam ederse format atsın formattan sonrada devam ederse pcye elveda desin.
Bilgilerinizde dolayı teşekkürler.Format atınca düzeldi.