arkadaşlar yazıcıyı çalıştırdığım zaman ışığı yanıp sönüyor yazdırmıyor sürekli ışığı yanıp sönüyor ne yapmalıyım çok acıl yardım
çok acil yardım yazıcı
kattuş ya bitmiş yada bitmek üzere
Öyle olduğunda ben yazıcının bağlantısını kesiyorum.. sonra bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar yazıcıyı bağladığımda düzeliyor.. Dene .
aliofageÖyle olduğunda ben yazıcının bağlantısını kesiyorum.. sonra bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar yazıcıyı bağladığımda düzeliyor.. Dene .belkide 10 efer denedim
ya arkadaşlar siyah kartuş bitmişti doldurmaya götürdüm gelince böyle oldu
önceden bişey yoktu kartuşu dolurduğum yre sordum iyice temizle dedi tanımazsa kartuş gitmiştir de di yenisini alman lazımdır yok efendim kartuş işi şans işidir 1 2 kez anca dolar bazıları hiç dolma dedi
ya kafayı yiyecem yaaaaaaaaa daha ilk defa kartuş doldurttum yazıcı tanımadı adam diyorki bozulmuştur yenisini alman lazım birde fiyatını söylüyo adamgibi işinin yapmamamış bana kartuş fiyatı söylüyo şimdi azımdan geleni söylerdim ona ama burda olmaz allah allah bi kartuş ne kadar arkadaşlar bilen varmı siyah
axaiönceden bişey yoktu kartuşu dolurduğum yre sordum iyice temizle dedi tanımazsa kartuş gitmiştir de di yenisini alman lazımdır yok efendim kartuş işi şans işidir 1 2 kez anca dolar bazıları hiç dolmaadam dogruyu söylemiş kartuş işi şans işidir 1-2 kere anca ya doldurabilirsin ya dolduramassın yazıcıdan yazıcıya kartuş fiyatları deyişir.