Çok Acil Yardım !

dnzokm
05-06-2013, 08:14   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj

Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam çok özür dilerim. Ben, bilgisayarımı Samsung LE32T5 televizyonuna bağlamak ve uzun süre boyunca bu şekilde kullanmak istiyorum. Bazı konularda yardımınıza ihtiyacım var.

1- PC girişi ile bağlasam tvdeki görüntü monitördeki kadar net olur mu veya çok az mı net olur?

2- Kasamın arkasında ve televizyonun arkasında DVI girişleri var. Ancak tvnin kullanım klavuzunda DVI,PC İŞLEVİNİ DESTEKLEMEZ yazısı var Bu yazı görüntümü daha net olması için DVI girişini kullanamayacağımı mı anlatıyor?

3- Kasayı bağlayacağım için görüntü nasıl olur?

PC İÇİN TV GÖRÜNTÜSÜ
1360X768 60 Hz

DVI İÇİN TV GÖRÜNTÜSÜ
720P 

NOT: Bu televizyon yaklaşık 6 yaşında. Bana bu konuda lütfen yardımcı olun. Bu işlerden de pek anlamam

DiamondMines
05-06-2013, 08:33   |  #2  
DiamondMines avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 988
10,394 mesaj
Alıntı: dnzokm  
Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam çok özür dilerim. Ben, bilgisayarımı Samsung LE32T5 televizyonuna bağlamak ve uzun süre boyunca bu şekilde kullanmak istiyorum. Bazı konularda yardımınıza ihtiyacım var.

1- PC girişi ile bağlasam tvdeki görüntü monitördeki kadar net olur mu veya çok az mı net olur?

2- Kasamın arkasında ve televizyonun arkasında DVI girişleri var. Ancak tvnin kullanım klavuzunda DVI,PC İŞLEVİNİ DESTEKLEMEZ yazısı var Bu yazı görüntümü daha net olması için DVI girişini kullanamayacağımı mı anlatıyor?

3- Kasayı bağlayacağım için görüntü nasıl olur?

PC İÇİN TV GÖRÜNTÜSÜ
1360X768 60 Hz

DVI İÇİN TV GÖRÜNTÜSÜ
720P 

NOT: Bu televizyon yaklaşık 6 yaşında. Bana bu konuda lütfen yardımcı olun. Bu işlerden de pek

HD Ready gibi bir modele benziyor. VGA, HDMI veya DVI hangisi varsa dene ve en kaliteli görüntü hangisi ise onu kullan. Ekran kartının gücüne orantılı performans alırsın TV'den. Netlik biraz bozulur şimdiden haberin olsun. Kullanacağın sistem nedir? Eğer Samsung televizyonunun firmware güncellemesi varsa güncelleme yap.

dnzokm
05-06-2013, 08:37   |  #3  
OP Taze Üye
5 mesaj

Aslında ekran kartım biraz zayıf, x1550 series 512 mb ASUS. ancak kasanın arkasında dvi girişi var. burdan bağlasam net olur mu ve televizyon çalışır mı çünkü  tvnin kullanım klavuzunda DVI,PC İŞLEVİNİ DESTEKLEMEZ yazısı var

dnzokm
05-06-2013, 08:45   |  #4  
OP Taze Üye
5 mesaj

Lütfen yardımm

DiamondMines
05-06-2013, 10:04   |  #5  
DiamondMines avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 988
10,394 mesaj
Aslında ekran kartım biraz zayıf, x1550 series 512 mb ASUS. ancak kasanın arkasında dvi girişi var. burdan bağlasam net olur mu ve televizyon çalışır mı çünkü  tvnin kullanım klavuzunda DVI,PC İŞLEVİNİ DESTEKLEMEZ yazısı

Denemede fayda var. O ekran kartı ile TV de oyun oynamak zor şimdiden söylim. Dene, zarar vermezsin birşeye.

dnzokm
05-06-2013, 10:29   |  #6  
OP Taze Üye
5 mesaj

pes 07 falan oynuyorum genelde gereksinimi düşük olan oyunlar... genede zor mu

cozcell
12-06-2013, 19:15   |  #7  
cozcell avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 13
373 mesaj
Aslında ekran kartım biraz zayıf, x1550 series 512 mb ASUS. ancak kasanın arkasında dvi girişi var. burdan bağlasam net olur mu ve televizyon çalışır mı çünkü  tvnin kullanım klavuzunda DVI,PC İŞLEVİNİ DESTEKLEMEZ yazısı

Benim bilgisayarı smart tv bağlarken sorun çıkmıştı.Sonra ayarlara girip PC MODU açtım.Böylece görüntü gelmişti.Bilgisayarını HDMI çıkışından bağlarsan  bir sorun çıkacağını sanmıyorum.