arkadaşlar flaş diskten büyük bir ihtimal virüs yemiş bulunmaktayım şu anda flaşımı biçimlendir yapamıyorum keşke sorunum bunla kalsa bunun üzerine panda 2009 la taratıyım dedim pc'nizin yeniden başlaması gerekiyor dedi çöze bastım reset attı buraya kadar herşey normal daha sonra antivirüsüm yanıt vermemeye başladı bende kaldırdım yerine avira kurucaktım ki onuda çalıştıramıyorum bunun üzerine güvenli modda kuriyim dedim güvenli modu açtığım vakit resetledi kendini şu anda benim oluşturmadığım garip garip klasörler mevcut flaşta.Klasörlerin ismi new folder alttada Nhatguanglan yazıyor klasörede giremiyorum şimdi dikkatimi çekti oluşturma tarihi bugune ait saati ise 00:30 büyük bir ihtimal flaş playeri takınca oluştu bu klasörler siliyorum gine ggeliyorlar formatsız çözümlerinizi bekliyorum.. İyi forumlar teşekkürler
Çok acil yardımınıza ihtiyacım var
NIS 2009 ile tarayın önce. Klasör ismi de ilginçmiş, Çin ismine benziyor...
semih_ozyurtdostum şimdi dikkatimi çekti içeri gittim geldim mail boxum birden bire açılmış ne ayak anlamadım :)Bu kötü haber tabi... Siz NIS 2009 ile bir tarayın da. Fakat bu işin sonu formata gidebilir.
Çözümünü üst mesajda yazdık. Dikkatinizden kaçtı sanırım.
piRe_Çözümünü üst mesajda yazdık. Dikkatinizden kaçtı sanırım.dostum valla dün sabahtan beri uğraşıyorum combofixi falanda denedim banamısın demedi meret şey antivirüs sitesine giriyim online tarama yapiyim dedim oda olmadı usbye format atiyim dedim virüs oldugundan onuda engelliyor. Usb flaş diskten kuriyim dedim onunda dosyalarını attım boot edemedim ne yapmalıyım sizce
http://www.byte.com.tr/download/ ... Ayrinti/Download/48
dostum sanırsam yukardakiler işine yarayabilir ama sen genede nis yada son sürüm nod32 ile tara derim...
hala sorun devam ederse...at formatı gitsin
kardeş virüsünb adıne onla bi bilgin varmı
eğer rootkit adı verilen win32 cutweil bt veya rottkit ailesine bağlı bir virüsse onu sadece format siler ve o virüs mouse ile dokunduğun herdosyayı bozar banada oldu aynısı vistaya geçtim
Aynı sorunla ben de karşılaştım.Virüs antivirüs programını etkisiz hale getirmişti.sistem32'ye girmişti.Ayrıca Antivirüs programıda yüklettirmiyordu.Ve ben virüs sistem32 'ye girdiği için format atmak zorunda kalmıştım.Eğer virüs sistem32 'ye girdiyse format atmalısın.
arkadaslar laptop ım acılmıyor ve ntldr hatası verıyor anlattıgınız bırkac ıslemı uyguladıktan snra eskı ısletım sıstemıme gerı donup kurtarabılcekmıyım butun dosyalarım masaustunde ve C: deydı ve bılgısayarımın cd room u yok usb den nasıl halledıcem ve hallederken eskı dosyalarımı kurtarabılcekmıyım ne yapmam gerek acıl yardım edın