mrb arkadaşlar ben geçenlerde bilgisayarın bazı ayarlarıyla oynadım daha sonra kapattım.daha sonra açtığımda "Generic Host Process for win32 services" diye bir hata veriyor ve bilgisayar 1 dk içinde kapanıyor.her açılışta aynı sorun devam ediyor.sorun neden kaynaklandığını ve nasıl düzeltileceği hakında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.herkese teşekkür ediyorum.
Çok acil
sorunun ne olduğun bilmiyorum ama güvenli kipte açıp sistem geri yükleme yap
Genel olarak bunun neden olduguyla ilgili birsey bulamadım ama bi yerde bilgisayar acılırken modeminde acık olmasından kaynaklanabilcegini yazmıslar.
modem kapali dene
birde virüs taraması yaptır modem kapalıyken hijackthis spy bot ilede tarat
Ben bu probleme blaster solucanının neden olduğunu tahmin ediyorum. Gerçi solucan internete bağlıyken RPC hizmetinin çökemesine neden oluyordu ve 1 dk. içinde makineyi kapatıyordu.İstersen öncelikle bir antivirus taraması yap, ondan sonra yorum yapmak daha iyi olur
kanarya233bilgisayar 1 dk içinde kapanıyor.Bu 1 dakika altın değerinde işte..
http://www.microsoft.com/windows ... irewall/norton.mspx
3.no'lu tabloda(Application Name'başlıklı tablo):[Generic Host Process for Win32 Services ;File Name:Svchost.exe ]yer alıyor(ing.),buraya dikkat.Kolay gelsin.
Güvenli kipte açıp Spy Sweeper 4.0 'la tarat. Ayrıca windows restore kesinlikle tavsiye edilmeyen bir özellik. Çünkü her restore point oluşturuşunda sistemde zararlı bir unsur var sa, onları da restore'un içine katıyor. Ve biz de böylece bağrımızda virus/trojan vs. beslemiş oluyoruz.