asus f3sr notbookumun fanı çalışmıyor yakın zamanda bir kaç defa format attım ondan sonra oldu bu bazen çalışıyor fan bazen hiç açılmıyor pc müthiş ısınıyor bazen bu sebepten kendini kapıyor çözümlerinizi ve yardımınızı bekliyorum
teşekkürler
asus f3sr notbookumun fanı çalışmıyor yakın zamanda bir kaç defa format attım ondan sonra oldu bu bazen çalışıyor fan bazen hiç açılmıyor pc müthiş ısınıyor bazen bu sebepten kendini kapıyor çözümlerinizi ve yardımınızı bekliyorum
teşekkürler
Hemen servisine götürsen iyi olur.Biliyorsun ki notebooklar nazik cihazlar ve kurcalamaya da pek gelmez.Fan arızalı olabilir serviste mutlaka düzelteceklerdir.Formatla fanın bi alakası olmaz.
Fan çalışmadığına göre durum servislik gibi. Ama Asus servisi de anladığım kadarıyla hasta eder adamı...
Fan çalışmadığına göre durum servislik gibi. Ama Asus servisi de anladığım kadarıyla hasta eder adamı...hemen cevapladığınız için teşekkürler bu sorunu kendim biostan felan halldemezmiyim acaba ve fan sürekli kapalı değil bazen pc açılırken açılıyor bazen açılmıyor..pcyi şu an buz torbalarıyla çalıştırıyorum taş devrine döndük son bir soru pcnin bu fan çalışmama sorunu kapanmaması ile birlikte başladı pcyi başlattan kapat diyorum ekran kapanıyor ancak işlemci felan kapan mıyor
teşekkürler
Teknik servise götürün. Kendiniz halletmeye çalışırsanız daha kötü sonuçlar olabilir