Çok Filim Hareketler Bunlar

ProSinema
26-03-2010, 03:31   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
47 mesaj

[url=http://www.sinemaforumu.net/forumdisplay.php?f=11][/url]

Yapım:
2010 ~ Türkiye                                                                                                                        
                                                                      Tür:
Komedi                                                                                                                        
                                                                      Yönetmen:
Ozan Açıktan                                                                                                                        
                                                                      Yapımcı:
Yılmaz Erdoğan,  Necati Akpınar                                                                                                                        
                                                                      Görüntü Yönetmeni:
Ahmet Sesigürgil                                                                                                                        
                                                                      Dağıtım:
                                     UIP Filmcilik
                                                                      Filmin Websitesi:
                                     cokguzelhareketlerbunlar.com/blog
Gösterim Tarihi:
26 Mart 2010 (Türkiye)                                                                        

Çok Filim Hareketler Bunlar Oyuncuları

Büşra Pekin

Ersin Korkut

Oğuzhan Koç

Şahin Irmak

Murat Eken

Çok Filim Hareketler Bunlar filminin konusu

Çok Filim Hareketler Bunlar BKM Mutfak'ın senaryosunu kendi yazdığı veoynadığı ilk film oldu. Komedi türündeki Çok Filim Hareketler Bunlar'ınyönetmenliğini Ozan Açıktan, görüntü yönetmenliğini Ahmet Sesigürgil,yapımcılığını Necati Akpınar yaptı.

fragmanını izle

Video KaldırılmışVideo Kaldırılmış

Son Düzenleme: ProSinema ~ 06 Ağustos 2010 19:52
CarlJohnson
04-04-2010, 21:31   |  #2  
CarlJohnson avatarı
Yıllanmış Üye
1,081 mesaj

bu filmi izlemedim benim cok yakın bir arkadasım (kendisi her hafta 1 2 film izler,sinemada olmasa torrentten cekip izler ama izler yinede)  "fragmanda bile daha cok güldüm filme gore" diye bir yorum yapınca gitmekten vazgectim..cok basit oldugunu ve o kadar zewk wermedigini soyledi..birde filmde malum hata yapmadıkları için sıkıldıgını soyledi.yani normalde bazen hata yapıyorlar sahnede seyirciler guluyor herkes olaya dahil oluyor eglenceli sekilde..filmde direk kurgu ve ona gore ezberlenmiş replik olunca pek zewk almadıgını belirtti..izleyenlerden yorum bekliyorum bende..fragman süperdi abi falan dedim ama fragmanda daha cok güldüm diyince eleman wazgectim gitmekten :)

The Raider
16-04-2010, 10:53   |  #3  
Taze Üye
14 mesaj

Ben izlemedim ama berbatmış... Zaten Türkler film çekmeyi beceremiyor... Bi de olumsuz eleştirileri duyunca gitmekten vazgeçtim..

Barış
16-04-2010, 11:59   |  #4  
Barış avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
1,971 mesaj

Bende her ne kadar olumsuz bi çok duyum alsamda film hakkında pazar günü iş bulamayıp bu filme gittim ve Çok güzel hareketlerden pek bi fark göremedim :) Ama 2.bölüm özellikle gerçekten izlemeye değer :)

O fragmanda filmin içindeki bir filmin fragmanı :) yani filmsiz fragman oluyor :)

yinede gidilebilirler arasındadır ;)

mesut_illegal
16-04-2010, 17:22   |  #5  
mesut_illegal avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
810 mesaj

Bunun'da artık cıvkı çıktı az film çekin öz çekin ne o dizi çekermiş gibi film yapıyorlar birşeye de benzese gam yemeyeceğm.

retg
01-07-2010, 18:00   |  #6  
retg avatarı
Yıllanmış Üye
240 mesaj

Ben bu filmi izlemedim.Ama arkadaşlarımdan izleyenler pek beğenmemişler.Zaten Çok Güzel Hareketler Bunlar eskisi gibi güzel değil bence.Sıkıyor.Filmi de muhtemelen öyledir...

Onuralp Yılmaz
01-07-2010, 19:23   |  #7  
Yıllanmış Üye
922 mesaj

Afedersiniz ama o ****** Yılmaz Erdoğan köpeğini hiç  sevmiyorum.Adam resmen dağda eğitim alıp askerlere kurşun sıkmış