çok garip bir soru fakat önemli

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
free_x_man
27-01-2005, 22:50   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
475 mesaj

arkadaşlar.bir dostumun çok büyük sorunu var.arkadaşım yahoo da chat yaparken kızın biri ile tanışmış.kız arkadaşımla çok aşırı ilgilenmiş.arkadaşım da dayanamayıp.evdeki dial up bağlantı ile bu kızla uzun bir süre webcam ile chat yapmış.yalnız garip olan kız çok garip davranı yormuş.mesela arasıra kızın webcamı kapanıyor ve tekrar davet ediyor.arkadaşta daveti kabul ediyor.uzun bir süre sonra arkadaş bkıyorki orada hep kızlar var ve hapsi chat yapıyor.yalnız hiç erkek ya da ortalarda dolanan insan yok.arkada kızlar koltukları çekip yatıyorlar falan. neyse arkadaş işini bitirip yatı yor ve aklına ulan beni kekledilermi diye korkuya kapılıyor.hani dial up bağlanıyor ya.acaba benim telefon hattımı paralı bir bağlantıyamı yönlendirdiler diye korkuyor.yalnız chat olayı yalnızca yahoo da geçüyor.yani herhangi bir link yada siteye girmiyor.normal yahoo da herzamanki gibi chat yapıyor yani.öğrenmek istediğim böyle birşeyi dostuma hissettirmeden yapabilirler mi.dostum bu sitenin yabancısı değil yani bir değişiklik olsa hemen uyanır.ben de gördüm normalde bir anormallik yok ama anlamadığım için bir bilene danışalım dedim.çocuk hala o kızla konuşuyor ve ordaki garip insan davranışları devam ediyor.dostum o kızla chat yaparken kzık yiyiyor olbilr mi.böyle bir şey nasıl mümkün olabilr.ne olur bir yardımcı olun.

Banned
28-01-2005, 02:38   |  #2  
Banlandı
548 mesaj

Telefonu yurdışı ve 900 hatlara kapat gönlün rahat kızlarla konuş.Anlamak istiyorsan ara kaç para borcun var öğren..

Recep Baltaş
28-01-2005, 15:52   |  #3  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj

Tabiki yapabilirler dostunun adres çubuğunda yahoo.com yazar ama aslında o o sitede değildir.Bu tarz bir aldatma yöntemi banka kredi kartları numaralarını çalmada çok kullanılan bir yöntemdir sen kendini bankanın sitesinde sanırsın ama aslında orada değilsindir.

Fatura gelince öğrenir...

Gökhan Varişler
29-01-2005, 15:41   |  #4  
Yıllanmış Üye
1,298 mesaj
alıntı:
Gönderen : chip_recep

Tabiki yapabilirler dostunun adres çubuğunda yahoo.com yazar ama aslında o o sitede değildir.Bu tarz bir aldatma yöntemi banka kredi kartları numaralarını çalmada çok kullanılan bir yöntemdir sen kendini bankanın sitesinde sanırsın ama aslında orada değilsindir.

Fatura gelince öğrenir...

+1 böyle binlerce örnek var olmaz diye bir şey yok

Kansav
30-01-2005, 03:47   |  #5  
Yıllanmış Üye
521 mesaj

Hiç bir sorun olmaz,kafan rahat olsun.Bir defa arkadaşın dial-up ile telekoma bağlandığından, kızların telefonu yönlendirebilmesi için bir kere telekomu ve yahoo 'yu hack etmeleri gerekir.Çünkü olay yahoo 'da geçti diyorsun.En kötü ihtimalle arkadaşını kafalayıp dialler gönderip çalıştırmasını sağlamış olabilirler.Eğer arkadaşında uyanmayıp kek gibi bu dialleri çalıştırdıysa,bağlantı kesilmiş ve kızların hack ettiği yahoo üzerinden kızların bulunduğu serverın bağlı olduğu santral numarası aranmış olabilir...

Sence böyle birşey mümkün mü? Soruyu değiştireyim.Bunu yapabilecek kapasitedeki adam,senin arkadaşınla uğraşır mı?

Eğer gerçekten yukarıda yazdığım arkadaşının başına geldiyse,şimdiden faturayı ödeyebilmek için banka kredisine başvursun derim :p :))

free_x_man
30-01-2005, 21:03   |  #6  
OP Yıllanmış Üye
475 mesaj

kansav arkadaş deiğin sanırım doğru.çünkü olyı bende sonradan aynı kızla chat yaparken izledim.herhengi bir anormallik yok.yani olay tamami ile yahoo da geçiyor.yani hiçbir link site veya benzeri bir bağlantıya tıklamadı.yalnız arada sırada karşıdaki şahsın kamerası kapanıyordu.daha sonra arkadaşımı davet ediyordu tbiki arkadaşım da kabul ediyorduve kızı görmeye devam ediyordu.ben de ihtimal vermiyorum.çünkü çocuk kamera davetinden başka hiçbir link yada siteye girmedi.yahoo da takılan arkadaşlar anlarlar neyi tarif ettiğimi.saygılar.

Kansav
30-01-2005, 23:16   |  #7  
Yıllanmış Üye
521 mesaj

Yaw bu arada şu kızların adresini bana da versene.

Tamamen güvenlik amacıyla temiz olup olmadığını kontrol edecem,yoksa başka amacım yok...:))) :pp

theironman
31-01-2005, 12:38   |  #8  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj

kansav, seni gidi :))

Gökhan Varişler
31-01-2005, 14:43   |  #9  
Yıllanmış Üye
1,298 mesaj

Valla çok çakalsın kansav

free_x_man
01-02-2005, 18:10   |  #10  
OP Yıllanmış Üye
475 mesaj

kızların adresi mi?ya  madem o kdar istiyosunuz vereyim.yahoo ya girin ordan da saat 3-5 arası filipinler kanalından birrine girin.kız kaynıyo.ama webcam siz denemeyin selamınıza bile cevap gelmez.kız isimlerine gelince koniva girl.cindy_26.hazel42....ama bitane var ki acayip juvang15.hadi kolay gelsin.juvang benim favorim ama benden büyük 32 yaşında ama bi bakın öyle yorum yapın.valla hep dekolte takılıyo.Göz kırpmayetermi?yetmezse gerisini siz halledin canım.kızı da mı size ben indiricem netten.ya neye niyet neye kısmet valla.Kahkaha

theironman
01-02-2005, 18:15   |  #11  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj

kansav, naber iyi misin? Bak güzel havadisler var burada, buraya artık fazla uğramazsın başka işlerle uğraşmaktan :)