Çok İlginç...

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
ErHaN_
18-03-2007, 17:44   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
14 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2006

Geçen sene Nisanda web tasarım yarışması düzenlediniz ve kazanana Onnovadan hosting ödülü verecektiniz.Defalarca mail attım her seferinde ilgileniceğinizi sölediniz, bu tür konuları foruma yazmayın dediniz. Ama attığım maillere artık cevap verme nezaketinde bile bulunmuyorsunuz. Hostinginiz sizin olsun zaten ben geçtim hostingi falan. AMA CHİP'in düzenlediği yarışmalarda ödülümüzü alamıyacağımızı anladık. Hiç saygılı olmam gibi saçmalıklardan bahsetmeyin, çünkü bir yıldır beni peşinizde koşturarak en büyük saygısızlığı siz yaptınız. İYİ ÇALIŞMALAR...

Ümit Öncel
20-03-2007, 00:00   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
12 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2007

Merhaba,

Yaşamış olduğunuz sorundan dolayı çok üzgünüz.
Fakat sizin de bildiğiniz ve size de daha o zamanda bildirildiği üzere, bahsettiğiniz firmanın vereceği açıklanan web barındırma ödülünüz bukadar.net'e aktarılmak zorunda kalmıştı. Bu geçiş sırasında yaşanabilecek sorunlara karşı hem biz, hem de her iki firma yetkilileri özel bir önem gösterip sorunlarınızı çözmeye uğraştılar. Web adresinizde gerçekleşen değişiklik, farklı bir e-posta adresinden bize ulaşmanız gibi konularda elimizden gelen kolaylığı göstermeye çalıştık ve siz de meydana gelen ufak aksaklıklarda bizi anlayışla karşılayıp, sabırla beklediniz.
Fakat size 04.07.2006 tarihinde gönderilen e-posta ile yapılan değişiklik, web barındırma hizmetini alacağınız firma; web sitesinin adresi, e-posta adresi, şirket telefonları, ilgili kişilerin isimleri ve hatta cep telefonları size iletildi. Ödülünüzü almak için yapmanız gereken size iletilen herhangi bir iletişim kanalı yoluyla bukadar.net'e bilgi vermenizdi. Tahmin ediyoruz ki bu nokta bir karışıklık olmuş, çünkü foruma da ilgili ilk firmanın adını yazmışsınız, fakat yapmanız gereken herhangi bir yoldan asıl ilgili firmaya ulaşmak ve ödülünüzü talep etmekti.

Tekrarlamak istiyoruz ki, yaşadığınız sıkıntıdan dolayı gerçekten çok üzgünüz. Size bir kez daha ilgili firmanın bilgilerini bizde kayıtlı olan e-posta adresinize gönderiyoruz. Eğer kendileri ile iletişime geçecek olursanız, sorununuzu onlar çözeceklerdir.

Cem Sinanoğlu
20-03-2007, 03:32   |  #3  
Cem Sinanoğlu avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 0
57 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2005

Sorunun hala çözülememiş olması gerçekten üzücü. Ama sizinle ilgilenilmediğini söylemenize de ayrıca üzüldüm. Bugüne kadar bana ulaşan her türlü şikayetle ilgilendim, buna sizin şikayetleriniz de dahil. Yazdığınız her mail'e cevap verdiğime ve ilgli kişilerle bağlantı kurabilmeniz için her türlü çabayı gösterdiğime inanıyorum. Zaten forumda biraz eskilere giderseniz, size ait olan tüm başlıklara cevap verildiğini görebilirsiniz.
Yarışmada ödül kazanan tek okuyucumuz siz değilsiniz ve eğer bu ödülü vermemek gibi bir niyetimiz olsaydı yanlızca size değil kimseye vermezdik. Bu durumda da tek şikayet sizden gelmezdi. Kaldı ki CHIP gibi 10 yılı aşkın bir süredir yayın hayatını başarıyla sürdüren bir derginin kazanılan ödülü vermeme gibi bir lüksü olamaz.
Sizin şikayetinizin saygısızlık olduğunu söylemek zaten haddime düşmez, daha önce de saygısızlık yaptığınızı söylediğimi hatırlamıyorum. Sonuçta ortada bir sorun var, saygısızlık yapıldığını kimse düşünmüyor. Eğer daha önce sizi saygısız olmakla suçlayan bir arkadaşım olduysa da lütfen bana bildirin, ilgileneyim...
Ümit Öncel, yukarıdaki cevabında ve size gönderdiği son e-mail'de neler yapmanız gerektiğini bir kez daha açıklamaya çalıştı sanırım. Umarım bu kez sorun çözülür.