notebookumun altı çok fazla ısınıyor. buna bir çare yok mu
çok ısınıyor
1. Ne kadar ısınıyor? Havalar sıcak ve bir dereceye kadar ısınması normal. "Everest" programıyla "Sistem Kararlılık Testi" yapın. "Sistem Kararlılık Testi" penceresinin altında "Start" tuşunu tıklayın. Program işlemcinize yüklenecek. Isı değerlerine bakın. 70-75 dereceye kadar normaldir.
2. Taşınabilir bilgisayar soğutucularından alabilirsiniz.
alalı 3 ay oluyor aldığımdan beri böyle çok fazla ısınıyor altı amd işlemcili notebook aldığıma pişman oldum. dizimin üstüne koyamıyorum notebooku.
Yalnız tüm notebookların altı ısınır. Özellikle oyun oynarken aşırı ısınır.
Çözüm için Notebook soğutucuları var. Bu şekilde ısınmayı normal seviyeye düşürebilirsin...
Ben şu anda ZALMAN ZM - NC1000 NOTEBOOK SOĞUTUCUSU . Kardeşimde COOLER MASTER NOTEPAL INFINITEkullanıyoruz. Bu iki ürünü tavsiye edebilirim eğer düşünürsen...
1. Ne kadar ısınıyor? Havalar sıcak ve bir dereceye kadar ısınması normal. "Everest" programıyla "Sistem Kararlılık Testi" yapın. "Sistem Kararlılık Testi" penceresinin altında "Start" tuşunu tıklayın. Program işlemcinize yüklenecek. Isı değerlerine bakın. 70-75 dereceye kadar normaldir.everestte sistem kararlılık testi yaptırdım işlemcilerimin ortalama sıcaklığı 91.7 çıktı
2. Taşınabilir bilgisayar soğutucularından alabilirsiniz.
Yük altında değilken öyle ise bilgisayarınız sıcaklık konusunda limitlerine gelmiştir.belki restart bile atabilir cihaz.tavsiyem vakit geçirmeden servise göndermeniz.
everestle ölçerken everest işlemciye çok yükleniyodu ama işlemci 100% de çalışıyodu
Benim bilgisayarım "Everest" sistem kararlılık testinde 72-73 dereceden yukarı çıkmıyor. O sıcaklık değerinin üzerine çıkmaması için fan hızı artıyor. Sizin cihazınızda bir sorun olabileceğini düşünüyorum.
Benim bilgisayarım "Everest" sistem kararlılık testinde 72-73 dereceden yukarı çıkmıyor. O sıcaklık değerinin üzerine çıkmaması için fan hızı artıyor. Sizin cihazınızda bir sorun olabileceğini düşünüyorum.Everesitin 5.02.1750 versiyonuyla imzamdaki bilgisayara 6 7 dk sistem kararlılık testi uyguladım.İşlemci Maksimum 85 dereceyi gördü.Ve aynı tesi daha 1 hafta önce aldığım hp markalı bilgisayarada uyguladım aynen oda 82 dereceyi gördü.Normak sıcaklık değerleri 2 makinede söyle işlemci 55 60 arası ekran kartı 55 60 derece arası HDD 40 45 derecelerde.Sizce simdi benim bilgisarımda sorun varmı??
Everesitin 5.02.1750 versiyonuyla imzamdaki bilgisayara 6 7 dk sistem kararlılık testi uyguladım.İşlemci Maksimum 85 dereceyi gördü.Ve aynı tesi daha 1 hafta önce aldığım hp markalı bilgisayarada uyguladım aynen oda 82 dereceyi gördü.Normak sıcaklık değerleri 2 makinede söyle işlemci 55 60 arası ekran kartı 55 60 derece arası HDD 40 45 derecelerde.Sizce simdi benim bilgisarımda sorun varmı??Ortalama sıcaklık değerleri nedir? Orada "Statistics" sekmesinde vardır "Avarage" değerler...