ARKADASLAR DAHA ÖNCEDE NE TİP BİLGİSAYAR PARÇALARI ALMAM KONUSUNDA SİZİN ENGİN BİLGİLERİNİZE BAŞVURMUŞTUM AMA SAOLSUN TEKNOLOJİ YERİNDE DURMUYOKİ.mAAŞALLAH ADAMLAR BEN DAHA ANA KARTI ALAMADAN PCİ EXPRESSİ ÇIKARDILAR...GERÇİ DAHA ÖNCEDEN SERVERLARDA VARMIŞ BU DALGA AMA BİZ YENİ KARŞILAŞIYORUZ.AYRICANA DDR 2 ÇIKTI TÜMDEN DİSCONNECT OLDUM.
Birde işlemcicaktım tam karar verdim pentium 3.4 alıcam diye bir baktım alt tarafında ilahi bir yazı(internet sitesinden bakıyorum)BU İŞLEMCİ SADECE LGA 775 ANAKARTLARLA ÇALIŞIR...Buyur burdan yak birde lga 775 çıktı birtek mavibilgisayarda gigabyte'ın var oda i865 chipset gerçim onunda ne olduğunu bilmiyorum ama hadi neyse...kafayı çizmek üzereyim inanırmısınız anakarta işlemciye ekran kartına az daha 1100 dölar artı kdv vermek üzereydim ekran kartına 591 dölar anakarta asusun bir kartı var hatırlamıyorum 224 dölar işlemciye 304 dölar ha birde adsl modem alıyodum d-link önerdiler bilmiyorum ne dersiniz yeni teknoloji patlattılar.
Çıldıracaaaaammm birileri asusu abiti inteli gigabyte'ı microsoftu,hpyi falan uyarsın biraz rahat dursunlar ya ya ağız tadıyla bir bilgisayar alıcaz valla içine ettiniz yav bu kadar olmaz burdan yöneticilerine sesleniyorum gerçi sallamazlar ama ne olur biraz yavaşlayın.HEM ÇOK ÖNEMLİ BİR İSTATİSTİK AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİNDE YENİ ÇIKAN KONFİGÜRASYONU ALMAK İÇİN BEKLİYEN TAM 1
MİLYON BENİM GİBİ GARİBAN VAR DOĞAL OLARAK HİÇ BİLGİSAYAR ALAMIYORLAR.
bİLMEM ANALATABİLİYORMUYUM SEVGİLİ ÜRETİCİLER SON SÖYLİYCEĞİM RAHAT DURUN BİR SÜRE YAVAŞLAYIN UNUTMAYIN HIZ FELAKET GETİRİR.bU ARADA CANIM ARKADAŞLARIMDÖRT PARÇA KALDI KURBAN OLUYUM LGA 775 DDR 2 PRESCOTT HYPER THREADİNG PCİ EXPRESS KONUSUNDA YARDIMCI OLUN BENDE ŞUA AN SAMSUNG 957 MB EKRAN ,160GB SEAGATE 8 MB CACHE 7200 RPM SATA HARD DİSK TWİNMOS 512*2=1024 RAM AMA DDR 2 DEĞİL)PHİLİPS'İN YENİ ÇIKAN 5 ARTI BİR SİSTEMİ A4 TECH KLAVYE MOUSE KABLOSUZ AOPENİN SERVER KASA KİLİTLİ 5 6 TANE FAN VAR İÇİNDE SİYAH YENİ ÇIKTI GÖRÜRSÜNÜZ İŞTE BUNLAR VAR YEMİNLE SÖYLÜYORUM ANAKARTA EKRAN KARTINA İŞLEMCİYE VE ADSL MODEME 1300 DÖLAR ARTI KDV VEREBİLİRİM SÖYLEYİN ŞİMDİ BEN KAFAYI YEMEYİMDE KİM YESİN NE ALIYIM CANLARRRRR????????**[/kirmizi]