su an sadece internete baglı olmama ragmen cpu sıc 80-82 C sistem sıc 50-52 derece..fazla mı bana mı oyle geliyor.. performansta bi sorun yok.. (islemci p4 2.6,fan standart intelfan ,anakart gigabyte p4titan)
cok mu sıcak??
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.CPU nu yakacaksın o fan sanırım yerine tam oturmamış 45-70 Derece ama 80 çok fazla
anakart ısısı ideal
hemen bilgisayarını kapatıp işlemci soğutucusunu kontrol et yoksa kasandan dumanlar gelir.Bence 80 derece AMDler için bile çok fazla
ısı probleminden fanı deistirip kurtuldum saolun ama simdi de asırı ses var ayrıca ilginctir aynı fanı taktıgım zaman sıcaklık yine artıyo..sebebi ne olabilir acaba???..
Fanının yeni olduğundan ve fanın kanatlarına bir şey sürtmediğinden emin ol.Hiçbir anormallik yoksa fanın etiketini söküp içine makine yağı damlat.
Eski fanın bozuk olabilir.
fan nasıl bozuk olcak ki normal donuyo..
:)) neresi bozuk olabilir.. normal calısıyo.. donus hızı normal.. calısmasına ragmen ısı git gide artıyo..(ters takmıs olamam herhalde :))
eski fanın metal kısmının termik macun durumu sorunlu olabilir. macun kurumuşsa vs. sıcaklık artabilir.
Arkadaşlar ben de yeni bir bilgisayar aldım ama benimkinin fanı da çok sesli oluyor ve çok da çabuk ısınıyor neden olabilir acaba???
yanlış takdın herhalde soğutucuyu filan. git gite artar ama nereye kadar artıyor o önemli onu da yazsaydın?