Cok Önemli (Görüş Lazım Dostlarım)
- 1
- 2
Bayan kuaförüyüm ama yinede erkek saçları ile alakalı modelleri bilirimCok Cok Teşekkür ederim Beni aydınlattıgınız için :)
Saç modelin berbat.. (ötesi)
Saçların sokak serserilerinin saçı gibi dağılmış resme baktım içimden ilk geçen bu arkadaş hapçımı nedir diye geçti
Görüşüme kızmana gerek yok saçına iddialı bir model yapabilirsin...
Birde saçların bakımsız
Vitamin'sizlikten kendinden geçmiş saçlar
Bakım yaptır
Canlı ve ışıl ışıl görünmelerini sağla
Unutma saç modelin elbiselerine uyum sağlamalıdır...
Giyim tarzı saç modeli insanın kişiliğini yansıtır çevredeki insanlara
Mesajda serseri gibi kelimeler kullandığıma kızma sadece benzetmedir...
Kolay Gelsin..
Saların kesinlikle kendine özgü bir model ışığında taranmalı :D
onun dışında o duruşa derimod çok yakışır böyle kahverengi bişiy olsun
sonra kulaklarını meydana çıkart hiç belli olmuyorlar
Saçlarını dediğim gibi kulak kısımların geriye doğru olsun ön kısma ve enseye hiç elleme
daha sonra kesko arkadaşımızında dediği gibi parlak durmasını sağla , mesela briyantin sürebilirsin yüzünüde kremle yüzünde parlak dursun o kadar insanın içinde senin kabak gibi parlaman lazım :D
Valla aklıma bu kadar öneri geliyor gerisi sana kalmış
derimod'u aldıktan sonra birazda hani şu ünlüler takıyoya(flör müdür nedir) ondan dene üstüne yakışırmı diye bak bunlar oldumu iş tamamdır :D
NOT: Saçlarını parlatmak için illa briyantin sürmene gerek yok biriyantin kötü kokuyor rahatsız olabilirsin onun yerine besleyici bakım kremleri de olabilir ama saçını fazla yıpratma çok öfeleme kafanı saçların duz ve kırıksız olmalı benden bu kadar by :D
Hayır diyen arkadaşlar k.kalmayın biraz eleştirmem lazım alınmayın
Şimdi bir kere o adam sizin yapamadığınızı yapıp cesaretini toplayıp model olmaya çalışıyor hanginiz böyle bir girişimde bulunabilirsiniz ki
Şimdi cevabınızı tahmin edebiliyorum zaten diyceksinizki
---Zaten meraklı değilim yarışmaya, girmekte istemiyom
diyceksiniz
Tabi isze kalmış bişiy ister evet ister hayır diyin ama bırakın evet hayır işi Juriye kalsın :D
- 1
- 2