Arkadaslar Olumlu olumsuz Her Türlü Eleştiriye acıgım Tabi Saygı Cercevesinde .
Allah izin verirse Best modele katılmayı düşünüyorum Sizce Kazana bilme ihtimalim Var mı ?
Evet yada Hayır Derseniz Sevinirim :)
Arkadaslar Olumlu olumsuz Her Türlü Eleştiriye acıgım Tabi Saygı Cercevesinde .
Allah izin verirse Best modele katılmayı düşünüyorum Sizce Kazana bilme ihtimalim Var mı ?
Evet yada Hayır Derseniz Sevinirim :)
Kazanma şansın var neden diyecek olursan çünkü genellikle böyle dengesiz tipleri alıyorlar zaten... :)
Ama şunu söyleyeyim en nefret ettiğim insan modelidir... Kusura bakma bu yazdıkalrım için ama öyle...
İlk defa böyle bir konu gördüm açıkcası :DMerhaba Dostum :)Saçlar çok basit olmuş açıkcası
şu şekilde yana doğru yap ve parlak şekil vermeye çalış.
Yakışıklı olduğun kesin ama kazanır mısın bilemem :)
Aslında Baskalarının Görüşünü almak güzeldir Ve Kendimi Geliştirmek için Cok işe yarıyor İlk Milk Ama iyi bir konu :)
Fotograf Makinesi Prof olmadıgı için Fotograf Canlı Degil Dedigin Sac Seklinide uygulamayı Denerim Görüşlerin için teşekkürler :)
Ben de sevmem açıkcası senin stilin sigara içen serseri gibi takılan bir stil bunu daha çok efendi bir moda getirmen gerek. Açıkcası sokakta senin gibileri görünce deli olurum :D
Bence En cok Bu Konuda Yanılmıyormuyuz Türk halkı olarak .
Cok ön yargılıyız Dış Görünüşe Aldarın Bi insan ileri Geri Laf yapar Ama içi Cok farklıdır bende öleyimdir Amacım burda kendimi haklı cıkarmak veya Baska Birsey degil Sadece Gercek olan . Dıstan böle görüne bilirim Ama Cok Temiz Bir kalbim Ve terbiyem Vardır Yane Daha 17 yasımdayım Adam olma yolunda ilerliyorum İnsallah kazanırım ve Mutlu bir sona ulasırım :)
Konu güncel .
Arkadaşlar vu dediyde öldür demedi bi ana avrat gitmediğiniz kaldı :D
Tkyloppi arkadaşım resmine ilk baktığımda ağzında sigara var zannettim :D ama kolanın pipetiymiş
Her neyse bence gayet yakışıklısın ancak resmine bakıyorum kafan çok önde yani kambur gibi duruyorsun
Ve saçların sanki berber salonlarının kapısında yepışılı olan resimlerdeki zibidilere benziyor ama önemli olan iç güzellik :D
Şaçlarını biraz daha geriye al yüzün belli olsun faullerinde biraz düzeltilmeye ihtiyacı var onun dışında ense gayet güzel ve kameraya biraz daha düzgün poz verirsen süper olur :D
Bir de şu vardır dış görüşü ruha göre yapmak. Genelde dediğim tip insanlar böyle olur o yüzden de insanlar buna genelleme koyar herkes böyle olacak diye bir şey yok tabiii
Arkadaşlar vu dediyde öldür demedi bi ana avrat gitmediğiniz kaldı :DAynen aynen ben de sigara var sandım valla :D Bence okul bahçesinde oturan serserilere benziyor tip :D saçlara bakım çok önemlidir bunu unutma ben çok da yakışıklı biri değilim ama saçlarıma iyi baktığım için kızlar peşimdedir emin ol :D bu haftasonu kestirdim bak kimse çıkma teklifi etmicek :DTkyloppi arkadaşım resmine ilk baktığımda ağzında sigara var zannettim :D ama kolanın pipetiymiş
Her neyse bence gayet yakışıklısın ancak resmine bakıyorum kafan çok önde yani kambur gibi duruyorsun
Ve saçların sanki berber salonlarının kapısında yepışılı olan resimlerdeki zibidilere benziyor ama önemli olan iç güzellik :DŞaçlarını biraz daha geriye al yüzün belli olsun faullerinde biraz düzeltilmeye ihtiyacı var onun dışında ense gayet güzel ve kameraya biraz daha düzgün poz verirsen süper olur :
Arkadaşlar vu dediyde öldür demedi bi ana avrat gitmediğiniz kaldı :D:) Teşekkürler Düşünceleriniz için .Tkyloppi arkadaşım resmine ilk baktığımda ağzında sigara var zannettim :D ama kolanın pipetiymiş
Ve saçların sanki berber salonlarının kapısında yepışılı olan resimlerdeki zibidilere benziyor ama önemli olan iç güzellik :DŞaçlarını biraz daha geriye al yüzün belli olsun faullerinde biraz düzeltilmeye ihtiyacı var onun dışında ense gayet güzel ve kameraya biraz daha düzgün poz verirsen süper olur :
Birde Görüşlerinizden Sonra kazanıp Kazanamayacagımı sölerseniz Sevinirim Konu Güncel :)
Açıkcası kazanman için bayaaa çaba gerek tek seni görerek yorum yapamayız ki? :D
Dedem gibi aynı 3 sene önce benim külüstürü görmüştü baya hızlıymış demişti :D ee tek benim pc'yi gördüğü için tabi hızlıdır :D
Açıkcası kazanman için bayaaa çaba gerek tek seni görerek yorum yapamayız ki? :Dson_goku kardeşim biz gaz veriyoz adama kendine güveni olsun diye sende destek olacağına köstek oluyon :DDedem gibi aynı 3 sene önce benim külüstürü görmüştü baya hızlıymış demişti :D ee tek benim pc'yi gördüğü için tabi hızlıdır :D
Bence kazanırsın dostum ne varki bunda yakışıklısın gençsin ama keşke bu soruyu bir kıza sorsaydın o daha iyi anlatırdu resimde gördüklerini kızlar daha dikkatlidir :Cevremdeki Kız Arkadaslarıma Sordum Tabiki Gayet olumlu Sonuclar ile karsılastım Sagolsun Destekler Eksik olmuyor :)Tekraradan Teşekkürler :)
Açıkcası kazanman için bayaaa çaba gerek tek seni görerek yorum yapamayız ki? :DBurada Haklısın Dostum Saten Elimden Geldiği kadar Cabalıyorum Bu işin fiziği var Diksiyonu Var yardır Allah yardır :)Dedem gibi aynı 3 sene önce benim külüstürü görmüştü baya hızlıymış demişti :D ee tek benim pc'yi gördüğü için tabi hızlıdır :D
Tip serseri olup da konusma efendi olmasın. Tip de efendi konusma da.
Kıyafet ve tip apaçi, serseri gibi olup da konusman samimi ve efendi olursa emin ol kaybedersin :)
son_goku kardeşim biz gaz veriyoz adama kendine güveni olsun diye sende destek olacağına köstek oluyon :Kardeşim yarışma bu yaa :D sabri'ye küçükken iyi oynuyosun diye gaz vermişler de nolmuş?
Ben de kaybetmemesi için açıklarını hatalarını söylüyorum ki kapattığı kadar kapatsın açıklarını :DYoksa adam da kazanacak potansiyel var yani :D
Herkeze Teşekkürler Konu Güncel :)
Bayan kuaförüyüm ama yinede erkek saçları ile alakalı modelleri bilirim
Saç modelin berbat.. (ötesi)
Saçların sokak serserilerinin saçı gibi dağılmış resme baktım içimden ilk geçen bu arkadaş hapçımı nedir diye geçti
Görüşüme kızmana gerek yok saçına iddialı bir model yapabilirsin...
Birde saçların bakımsız
Vitamin'sizlikten kendinden geçmiş saçlar
Bakım yaptır
Canlı ve ışıl ışıl görünmelerini sağla
Unutma saç modelin elbiselerine uyum sağlamalıdır...
Giyim tarzı saç modeli insanın kişiliğini yansıtır çevredeki insanlara
Mesajda serseri gibi kelimeler kullandığıma kızma sadece benzetmedir...
Kolay Gelsin..