Çok Önemli Yardım

afakiyet
18-05-2013, 20:31   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

Öncelikle Bu konuda yardım almam gerekiyor konu gerçekten ciddi.

Kendime ait facebook hesabımda ve buna paralel sayfalarda benim yapmadığım yazılar ve paylaşımlar var bu paylaşımlar spam reklam vs değil bildiğiniz normal paylaşımlar şimdi kendime ait facebook sayfasında resim ayarlarında adam değişiklik yapmış Geçen güvenlik ayarlarına girdiğim zaman istanbul üzerinden hesabıma giriş yapıldığını gördüm bundan bir sene öncede bana hesabıma konyadan girildiğine dair bildirim gelmişti.

Bana bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?

çhip10line
18-05-2013, 20:54   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 113
864 mesaj

bu konuda sana şöyle yap kesin kurtulursun şeklinde bir yardımda bulunmamız zor.. şifreni, güvenlik sorunu değiştirip, genel olarak girdiğin bilgisayarı keylogger ve benzeri virüslere karşı tarama yapmanı önermekten başka yardımımızın dokunacağını sanmıyorum.. ayrıca güvenlik ayarları altında her girişini sana maille bildirmelerini sağlayan bir sistem var onu aktif et, senin haricinde giren biri olursa anında haberin olur.

murat5038
18-05-2013, 22:07   |  #3  
murat5038 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 680
6,682 mesaj

HTTPS ile giriş ayarı var ayarlarda ve Chipin dediği gibi Nerden bağlanıldığını bildirmek için Ayar var onları işaretle Antivirüssüz bilgisayar kullanma Telefondan filan giriyor isen Akıllı telefon ise ona da antivirüs yükle Bilmediğin mesajları açma QR kodlarını telden uzak tut.