ÇOK PAHALI BİR PC
- 1
- 2
fiyat-performan düşük.tabiiki sana süper performans verir ama fiyatı pahalı..
AnDievet cevaplarınızıNe gerek var pahalı bir PC'ye Oyun oynamak için topluyorsan o zaman git kendine bir Konsol Al DERİM!
Hallederiz_87Ne gerek var pahalı bir PC'ye Oyun oynamak için topluyorsan o zaman git kendine bir Konsol Al DERİM!her zaman için derim oyun oynamak için en ucuz yöntem konsoldur. tmm PS3 kırılmadı ama PS3 lü bir arkadaş çevren varsa o da sorun olmaz.
lazer değişimlerini saymazsak (kalınlar PS2'ler için de) hala aynı makina kullanarak kaç yıl idare ediyor insan.PS3 alacaksanız da fullhd olmadan olmuyor gerçi..
Son Düzenleme: man on the moon ~ 25 Ekim 2008 13:45
abi oyun ıçın bu kadar masrafa gırılmez ayrıca çook para...
onlineTRabi oyun ıçın bu kadar masrafa gırılmez ayrıca çook para...
arkadaşlar unutmayalım ki her pahalı olan şey kaliteli değildir.kalite bi pc toplıcam diosan az paraya en iyisini toplamaya çalış ki insanlar helal olsun be bu paraya bu pc'yi nasıl toplamış desinler.Sen bu topladığın pc'yi alırsan insanlar sana afedersin bi taraflarıyla güler.söylediğin fiyata bugün bi çok şey alınabilir ki ben de es-low gibi araba alır gezerim o pc'yi alacağıma.Ayrıca bu kriz döneminde pc toplamak hiç akıllıca değil.O pc iki ay önce neredeyse yarı fiyatınaydı.Dolar kısa vadede eski halini almaz ama en azından 1.40 lara düşmesini bekleyin derim ben bu 1000 ytl de 300 ytl azalma demek.
sniper845arkadaşlar unutmayalım ki her pahalı olan şey kaliteli değildir.kalite bi pc toplıcam diosan az paraya en iyisini toplamaya çalış ki insanlar helal olsun be bu paraya bu pc'yi nasıl toplamış desinler.Sen bu topladığın pc'yi alırsan insanlar sana afedersin bi taraflarıyla güler.söylediğin fiyata bugün bi çok şey alınabilir ki ben de es-low gibi araba alır gezerim o pc'yi alacağıma.Ayrıca bu kriz döneminde pc toplamak hiç akıllıca değil.O pc iki ay önce neredeyse yarı fiyatınaydı.Dolar kısa vadede eski halini almaz ama en azından 1.40 lara düşmesini bekleyin derim ben bu 1000 ytl de 300 ytl azalma demek.iyide ben alacağım demedim ki.amacım zaten pahalı olanın her zaman iyi olmayacağını vurgulamak
Ben bundan daha ucuza daha hızlı amd sistem toplarım şimdi diycek çoğu kişi testlerde geçemiyor yanına bile yaklaşamaz derler testler hikaye alıcaksın bir tane phenom x4 9950 gerçek performansı daha ucuza yakalayabilirsin.
oradaki ekran kartı aslında tasarım kartı yani oyun oynayacaksanız oyunda amd-ati hd4870X2 veya nvidia gtx280 tasarım için olan karttan oyunlarda çok daha fazla performans verir.
es-lowbu ne ya 7milyara ekran kartı ben o paraya bi araba alır 2.eL gezerim...o kadar da degıl bıldıgım en ucuz araba 10-12 mılyar palio.:
bu paranın altındakılere araba demem araba gorunumlu tekerlek derim
Toplamda 17000 YTL'yi geçiyor. Playstation 3+iyi bir Full HD plazma TV+ iyi bir bilgisayar alınır gibi.
tuncabToplamda 17000 YTL'yi geçiyor. Playstation 3+iyi bir Full HD plazma TV+ iyi bir bilgisayar alınır gibi.SUPERSIN TUNCAP YAW NELER ALDIN HELAL OLSUNben bugun chıp de çok eglenıyorum yaaw
kalamarr doğru söylüyor 7 milyarlık ekran kartını ancak tasarım ile ilgilenen insanlar autocad vs. gibi programlarda kullanılmak amaçlı yada oynadığınız oyunları dizaynı için kullanılabilir...
3 tane GTX280 yeter artar bile...(eğer pahalı anlamında olacaksa...)
93 model yaw alınmaz..
yaw konu nerden nereye geldı ozur dılerız andi
Raxx36kalamarr doğru söylüyor 7 milyarlık ekran kartını ancak tasarım ile ilgilenen insanlar autocad vs. gibi programlarda kullanılmak amaçlı yada oynadığınız oyunları dizaynı için kullanılabilir...autocad 2009; 64 mb geforge 4 mx 440 da bile çalışıyor...
az önce yükledik hemde çok rahat çalışıyor hiçbir sorun yok
O ekran kartı, oyunlarda çok iyi performans vermez, çünkü oyun profili onlara uyumlu olmaz genelde, olması gerekenden yavaş çalışır. Onun yerine 3 tane gtx280 ya da 4 tane(4 olmuyorsa 2 tane) 4870x2 daha iyi performans ve daha ucuzluk verir
helal olsun super bır pc param olsa hıc bakmadan verırım !
mustafa91O ekran kartı, oyunlarda çok iyi performans vermez, çünkü oyun profili onlara uyumlu olmaz genelde, olması gerekenden yavaş çalışır. Onun yerine 3 tane gtx280 ya da 4 tane(4 olmuyorsa 2 tane) 4870x2 daha iyi performans ve daha ucuzlukarkadaşımın düşüncesine katılıyorum ayrıca fiyat/performans çok kötü ama hızlı bir pc olur
Razorbackautocad 2009; 64 mb geforge 4 mx 440 da bile çalışıyor...ben çalışmadığını söylemedim bende 8600gt var fps hızı 3 dosyalar kısmından bi tane 3D bi tasarım aç bakalım kasıyormu ??
az önce yükledik hemde çok rahat çalışıyor hiçbir sorun yok
- 1
- 2