en iyisi hiçbi şey kurmamak ve senede 1 format atmak
Çok Sağlam Bi Güvenlik Programı Lazım
- 1
- 2
en iyisi hiçbi şey kurmamak ve senede 1 formatPratik bir çözüm :) Ben zaten yılda 1 değil 3-4 kere mecburen format atıyorum :D Bu bilgisayarın benden daha çok çekeceği var
Yinede güvenilir bi program olmalı bence. Rahatça dosya paylaşımı yapabilmeliyim. Şimdilik Avira Security Suite'yi seçtim 180 gün sonra diğerlerine de bakarım =D
İyi bir güvenlik asla bedevaya hatta ucuza bile kurulamaz.
Günümüzde bir işletim sistemi için ortalama 100-300 TL veriyoruz ve yaklaşık 10 yıl boyunca kullanabiliyoruz. Ama bir güvenlik yazılımı ortalama 30-60 TL ye satılmakta ve 1 yıl kullanılabilmektedir. Dolayısı ile iyi bir işletim sistemine 300 TL verdiğimizi düşünüp iyi bir güvenlik yazılımına 60 TL verdiğimizi kabul edersek 10 yılda işletim sistemine verdiğimiz ücretin 2 katı sözkonusu.
Halbuki orijinal işletim sistemi edindiğimizde güvenlik açıklarımız daha azalacağı için güvenlik yazılımı için harcamamız gereken miktar yarıyarıya düşecektir.
sana Kaspersky Internet Securty 2012 öneriyorum başka bi şeye gerek yok...antivirüs testlerinde 2011 yılı itibarıyla yine birinci oldu...
Antivirüsle-ınternet securty arasındaki fark şudur...internet securty yazılımları antivirüsün sağladığı korumaları sağladığı gibi internetten gelen hertürlü saldırıyı da engelleyebilecek özelliklere sahiptir...
Beyler Kullanıcıda İş Yok :D O Yüzden Pro Almak İstiyorum :). Norton 360'ın Deneme Versiyonunu Kurdum, Deniyorum. Beğenirsem Alabilirim. Norton'dan Sonra Kaspersky'e Bakıcam.Benimki de korsan.İstersen adam gibi crack vardı bende rapide uploadlıyım öm gönderiyim ?
Herkese Yorumlar İçin Teşekkürler. Bu Arada Batuhan Kardeşim Bildiğim Kadarıyla MSE Kurmak İçin Orjinal İşletim Sistemine Sahip Olmak Gerekiyor :D Benimki Korsan Olduğu İçin Onu Kullanamayacağım.
- 1
- 2