Arkadaşlar Başlıkta Belirttiğim Gibi Çok Sağlam Bi Güvenlik Programı Arıyorum. Lisanslı Sürümünü Satın Alacağım. İnterneti Çok Kullanırım. Her Türlü Dosya İndiririm. Her Türlü Virüse Karşı Koyabilmesi Gerekiyor. Eğer Tek Program Bütün Virüslere Karşı Koyamıyorsa 1-2 Program Daha Önerebilirsiniz. Hızlı Tarama, Güzel Tema, Az Bellek Kullanma vs. Özellikler Olmasa Da Olur. Önemli Olan Tek Şey Güvenlik. Bide Bu Programın Yanında Advanced System Care Pro Alacağım Herhangi Bir Çakışma Falan Olmasın :) Bazı Arkadaşlarda Öyle Oluyor, PC Açılmıyor.
Tek Kullanıcıyım, En Fazla 120 TL Verebilirim. Belki Biraz Yükselebilir.
Bide Birisi 'Anti Virüs' Programı İle 'İnternet Security' Programı Arasındaki Farkı Söylerse Çok İyi Olucak. Hep Merak Etmişimdir
Çok Sağlam Bi Güvenlik Programı Lazım
- 1
- 2
norton al durmadan arka planda tarama vb şeyler yapıyo (ama çok bellek yiyor)
Kardeşim 160 Tl Vereceğine Aç Google'yi Yaz Kaspersky İnternet Secruty 2011 Full İndir 1 yıldır kullanıyorumKorsanEset Smart Security 4 var, memnunum ben kullanıyorum, ayrıca hem ücretsiz hem yasal kullanıyorum :)
Smart Security 4 te karar kılarsan haber ver ben sana YASAL yolları gösteriyim. Şimdi durduk yere reklam yapmıyım siteyi :)
norto 360 işini görür yanındada
avast yükle
asc iyi bir seçim en iyi program diyebilirim temizlik bakım konusunda
Kardeşim 160 Tl Vereceğine Aç Google'yi Yaz Kaspersky İnternet Secruty 2011 Full İndir 1 yıldır kullanıyorumCracklenmiş bir antivirus kullanmak evinizi bir hırsıza teslim etmekle eşittir
Babam izin vermediği için linux format atmadığım Windows Vista sistemi yaklışık 1,5 yıldır antivirussüz idare ediyorum.Şu ana kadar bir tane keylogger girdi ve sadece 10 dk içinde(anlama sürem) 3g* oldu.
bundan dolayı en iyi antivirus kullanıcının kendisidir .Crackli Antivirus kullancağınıza sistemi antvirussuz kullanın boşu boşuna sisteme yük olmasın (:
3g=Geldikleri gibi giderler
az uyarsın ama sürekli çalışsın diyorsan panda internet security 2012 isterse borazan gibi ötsün tınlamam dersende kaspersky 2012 sürümünden yana kullan başın ağrımasın kafan rahat olsun. 2 ürününde demo sürümlerini muhakkak kullan 15 gün sonra karar ver norton bitdefender falan fasa fiso solda sıfır dediğim 2 yazılımın yanında.
norton al durmadan arka planda tarama vb şeyler yapıyo (ama çok bellek yiyor)Aşağıdaki resim senin için.(Ram de cpu da kullanmıyor doğru düzgün dostum ;) )
norto 360 işini görür yanındadaTabi canımmm norton 360 her türlü korumayı sağlarken ek disk-cpu ve ram koruması eklensin dimi az daha fazla kasılsın pc.
avast yükle
asc iyi bir seçim en iyi program diyebilirim temizlik bakımhttp://www.incehesap.com/norton_360_hepsi_bir-523-4222.html üç kişi alın herkes 27 tl ödesin kişi başı...
Al sana ucuz ve sağlam koruma.
http://www.hepsiburada.com/Liste ... yId=144&SKU=BS19201
Hepsiburada da fahiş fiyat. Ama yorumlar a göz at.
Son Düzenleme: PcMaKeR ~ 09 Eylül 2011 22:20
Microsoft Security Essentials.Bedava ve güvenilir.Benim sisteme bir kere keylogger olması lazım o girdi(mse kurduğumdan beri)Ama M.G.G nin dediğide doğru
Beyler Kullanıcıda İş Yok :D O Yüzden Pro Almak İstiyorum :). Norton 360'ın Deneme Versiyonunu Kurdum, Deniyorum. Beğenirsem Alabilirim. Norton'dan Sonra Kaspersky'e Bakıcam.
Herkese Yorumlar İçin Teşekkürler. Bu Arada Batuhan Kardeşim Bildiğim Kadarıyla MSE Kurmak İçin Orjinal İşletim Sistemine Sahip Olmak Gerekiyor :D Benimki Korsan Olduğu İçin Onu Kullanamayacağım.
Kesinlikle Kaspersky Internet Security öneririm
az uyarsın ama sürekli çalışsın diyorsan panda internet security 2012 isterse borazan gibi ötsün tınlamam dersende kaspersky 2012 sürümünden yana kullan başın ağrımasın kafan rahat olsun. 2 ürününde demo sürümlerini muhakkak kullan 15 gün sonra karar ver norton bitdefender falan fasa fiso solda sıfır dediğim 2 yazılımın yanında.Çok iyi özetlemişsiniz.. :) ama benim favorim nod32
şuan piyasada karpersky den iyisini bilmiiyorum bana göre tabi
ama çok sağlam virüs programlarını bile uyutan çok sağlam virüsler olduğunuda biliyorum...
kullanıcı dikkat etmezse değil virüs programı virüs programını yazan kişiyi getirsen neye yarar
Beyler Kullanıcıda İş Yok :D O Yüzden Pro Almak İstiyorum :). Norton 360'ın Deneme Versiyonunu Kurdum, Deniyorum. Beğenirsem Alabilirim. Norton'dan Sonra Kaspersky'e Bakıcam.Antivirus olarak hepsi aynıdır bana göre.Kampanyaları takip et böylece para vermeden yasal kullanmış olursun (:
Herkese Yorumlar İçin Teşekkürler. Bu Arada Batuhan Kardeşim Bildiğim Kadarıyla MSE Kurmak İçin Orjinal İşletim Sistemine Sahip Olmak Gerekiyor :D Benimki Korsan Olduğu İçin Onu Kullanamayacağım.
http://forum.shiftdelete.net/yazilim-kampanyalari/
Örnek olarak şimdi avira security suite'i 180 gün bedava yasal olarak kullanabilirsin (:
http://www.yasalprogram.com/2011 ... te-kampanya180-gun/
Aviranın Usb virüslerine karşı başarılı olmadığını düşünüyorum.
Yüzlerce sisteme avira kurdum, tüm ayarlarını yaptım. Birçoğu şemsiyeyi kapayıp geri döndü. Baktıkki virüsler usb belleklerden bulaşan türlerden.
Ama trojanlar konusunda çok başarılı. Avira yanına usb disk security kurarsanız kombinasyonunuz bir numara olur.
- 1
- 2