http://www.geocities.jp/z_gundam_tanosii/home/applet/Main.html
Dünyanın en gıcık oyunuyMUŞ.
Mario benzeri ama zor :)
http://www.geocities.jp/z_gundam_tanosii/home/applet/Main.html
Dünyanın en gıcık oyunuyMUŞ.
Mario benzeri ama zor :)
Çok aşırı zor ve mantıksız olmuş ...
Mario'yu çocukken bitirmiştim GameBoy Color'da
Mario çok daha oynanabilir bişey .
mengu88Çok aşırı zor ve mantıksız olmuş ...Zaten amaç insanı deli etmek :D
Mario'yu çocukken bitirmiştim GameBoy Color'da
Mario çok daha oynanabilir bişey .
biraz daha oynarsam klavyeyi parçalıycam
En son nereye kadar geldiniz :D
Arkadaşlar ben sonunu getirdim
Şunu diyim sakın sonu geldi diyip salmayın kendinizi. Ve bulutlardan uzak durun. Birden bşrde önününe çıkan o şeylere alışmanız lazım :)
haa şunuda diyim oyun bitmiyoe aslında ama bitiş yerinde bayrak var oraya deyince kontrol elden gidiyor ve tam ordaki küçük eve gidecekken üstten bir şey düşüyor kafasına ve oyun bitmiyor
ömer sen bitirdinysen bende bitiririm :) ha gayret
Alışınca çok koly gerçekten
ewet can sıkıcı ama bende bitirdim ha gayret
bu ne ya bende ekranın sadece kucuk bı bolumu gozukuyo dıger tarafları karanlık
hiko91bu ne ya bende ekranın sadece kucuk bı bolumu gozukuyo dıger tarafları karanlıSende sorun var ben ve arkadaşlarımız oynamışlar işte
hmm bide ie de deneyim belkı mozilladan oluyodur:d
hiko91hmm bide ie de deneyim belkı mozilladan oluyodur:Olabilir bende ilkten mozilla çok sorun veriyordu. Oyun ve video için ie'yi kullanıyordum. Ama şuan mozilla taş gibi :D
Arkadaşlar beğendiğinize sevindim
ScoRpioNArkadaşlar ben sonunu getirdimSen oyunu bitirdim sanıyosun canım ama o öle değil.:) Sen daha ilk levelden bahsediyosun.Ordaki direğin üstünden atlayıp buluta fake yapıosun :) Sora direğe tutunup ikinci bölüme geçiyosun. İlerdeki leveleerde ilk bölümü arıyosun :)
Şunu diyim sakın sonu geldi diyip salmayın kendinizi. Ve bulutlardan uzak durun. Birden bşrde önününe çıkan o şeylere alışmanız lazım :)
haa şunuda diyim oyun bitmiyoe aslında ama bitiş yerinde bayrak var oraya deyince kontrol elden gidiyor ve tam ordaki küçük eve gidecekken üstten bir şey düşüyor kafasına ve oyun bitmiyor
böyle oyunları çokda sevmem zaten