tasarımla uğraşıyorum ve masaüstüm çok dağınık. ubuntu işletim sisteminde gördüm iki adat masaüstü var ve bu özellik benim çok işme yarıyacak. gelgelelim windowsta böyle bir özellik yok. microsoft powertoys ta desktop manager yapmış . 4 adat masaüstü var ama sorun şu ki ben bir masaüstünde (klasörlerin, kısayolların, dosyaların....) olanın diğerinde olmamasını istiyorum. her bölüm kendine ait olmalı!. bir masaüstü diğerini etkilememeli... Dexpot önerdiler o da istediğim gibi yapmıyor. bir çok yazlım denedim olmadı. bu yazıda bayağı uzun oldu ama lütfen bana bi yardım arkadaşlar !!!!!
Çoklu masaüstü ??
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
28 mesaj
Son Düzenleme: BlueX Design ~ 29 Haziran 2010 19:24
OP Yeni Üye
28 mesaj
yok 3 boyutlu değil sade, aynı anda birbirinin aynısı 4 bilgisayar kullanıyor gibi
OP Yeni Üye
28 mesaj
sorun şu ki adobe after effect ve 3dmax sistemi bayağı kullanıyor bu animasyonlu masaüstü işleri zora sokabilir geçişlerde falan. daha basit birşey lazım
OP Yeni Üye
28 mesaj
öncelikle ilgin için çok teşekkür ediyorum. dexpot denedim (ilk msj) ;D ama bir bölümdeki klasörü silince diğerlerinde de siliniyor yani masaüstleri birbirine bağlı
OP Yeni Üye
28 mesaj
bende bulamadım işte geziyorum forumları. teşekkür ederim
Son Düzenleme: BlueX Design ~ 29 Haziran 2010 19:42
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
5,871 mesaj
Yodm3D var ama oda dediğin gibi biyerden silersen komple siliniyor ki normal olması gereken o
OP Yeni Üye
28 mesaj
sorun o işte ben anormal arıyom :D
OP Yeni Üye
28 mesaj
denemek lazım nasıl deneyeceğim?