arkadaşlar benim sorum şu oturumlu msn kullanıyorum da şöyle bi sorun oluşuyo mantıklı olarak ama bunub bi çözümü yok mu: diyelimki iki hesap açık. vesiz bir hesap daha açtığınız zaman.diğer iki kullanıcı zart diye ..oturum açtıdıye uyarı veriyo mantıklı olarak. eğer 7-*8 kullanıcı varsa pc kitlemiyor bu durumu engellemeninin çoklu oturum kullanmamaktan başka yolu yok mu???[*<]
çoklu msn
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
260 mesaj
SÖYLEDİĞİNDEN BİŞE ANLAMADIM DAHA AÇIK ANLAT YARDIMCI OLALIM
OP Yıllanmış Üye
677 mesaj
senin anlıcan şekilde şu: vatandaş insanlar kullansın die bişey yapmış tabiii beraberinde oluşa bilecek sorunları düşünmeden ok;) şimdi bu sorun hakkında filri olan yok mu
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj
Anladığım kadarıyla diğer hesaptan oturum açtığında diğer açık olan hesaplarda "oturum açtı" uyarısını almak istemiyorsun..
Bunun için msn'de araçlar sekmesinden seçenekler'e tıkla, sol tarafta "uyarılar ve sesler"e tıkla "kişiler çevirim içi olduğunda uyarı görüntüle"nin yanındaki kutudaki tik işaretini kaldır; sağ altta "uygula"ya tıkla tamamdır..
Doğru anlamış olsam bile senin sorunu güzel anlatamadığın konusunda üstteki arkadaşa katılıyorum.. =)
Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 24 Ağustos 2008 03:19