combofix zararlıysa kullanmayın efendim elle düzeltin o zaman İŞİ BİLENLERDENSENİZ.Hatta windows 98 kullanın herşeyi manuel yapın windows vista,windows 7 gibi herşeyi otomatik yapan işletim sistemleri kullanmayın
Combofix çok mu iyi.
- 1
- 2
Bosluk sistem geri yüklemeyi kapatip temizleme sonrasi silmek cokmu zor ?
Ya bilmiyorsunuz arkadas yazanlarada inaniyorsunuz Ccleaner biz özelligide gecici sistem geri yükleme dosyalarini silmesidir kapatirsan zaten siler.
Yapmayin arkadasim bunlari ayrica sistemde zararli yazilim varsa sistem geri yükleme kapatilmalidir cünkü aksi takdirde geri gelme sansi yüksektir asil sorunda burada temizleme esnasinda kapatmiyorlar
Hocam iyi günler ben yeniyim henüz sanal alemde...Evde donemin biraz gerisinde kalmis (cok degil) bir bilgisayara sahibim...Bilgisayarımda Cince klavye aktif oluyor ve bazı yerlere ulasmamı engellıyor..Doctor Watson dosyası gorev yonetıcısınden kaldırılınca sıstem rahatlıyor...Bu bir virüs müdür combofix önerir misinz ve Combofix i nasıl kullanacagımı beyan eder mısınız sımdıden mutesekkirim...
Hocam iyi günler ben yeniyim henüz sanal alemde...Evde donemin biraz gerisinde kalmis (cok degil) bir bilgisayara sahibim...Bilgisayarımda Cince klavye aktif oluyor ve bazı yerlere ulasmamı engellıyor..Doctor Watson dosyası gorev yonetıcısınden kaldırılınca sıstem rahatlıyor...Bu bir virüs müdür combofix önerir misinz ve Combofix i nasıl kullanacagımı beyan eder mısınız sımdıden mutesekkirim...Zarar verse ne olucak sordugun sorunun mantigi varmi ?
Zaten makinenin hali belli Combofix bazi seyleriki bunlarin cogunu ne kasper ne norton nede baskasi temizlemiyi bilmiyor tanimiyor bile temizler ama bu soru ne ya.Ayrica 3 4 kisi sagdan soldan duyumla sacmaliyor diye gercekler degismiyor combofixi yapanin elleri dert görmesin umarim bir an önce win 7 icinde cikar.
Daha 2 gün önce arkadas makinesine bir sekilde sahte antivirus yüklemis Kaspersky, Norton, antivir taramada dahi tespit edemedi anti malware ve combofix sorunu halletti bir seyleri bilip bilmeden konusmak vs vs yok dosmus yok bilmem neymis ayiptir yani neyin ne oldugunu bilmiyorsunuz daha
Son Düzenleme: mancukya ~ 04 Mayıs 2010 17:46
- 1
- 2