https://www.chip.com.tr/forum/Com ... okuyun_t106964.html
forumda başka bir şey ararken arkadaşımızın yazısını buldum.Bildiğiniz gibi COMBOFIX zorunlu hale gelince hepimizin başvurduğu bir küçük araç.Dolayısıyla bilgi ve tecrübesine güvendiğimiz,inandığımız arkadaşımızın bu önerisini tartışalım.Kendiside katılırsa deneyiminden istifade etmek isteriz.Bir de hep güv.modda taratın denilir,illaki şart mı vs.?
Sakarboy 'dan [Alıntı]
Tabiki çok yararı da var bir çok silinemeyen trojanları temizliyor amvo virisünü temizlemesi explorer daki başlangıç sayfasını düzeltmesi vs.vs. sistem ayarlarını bozan bir çok zararlıyı temizlemesinin yanında bozulan ayarlarıda düzeltiyor. Combofix uzman olmayan bilgisayar kullanıcıları için kaçınılmaz bir çözüm. fakat farkında olmadan dezavantajlarının maduru olmalarına vurgulamak amacım.
zaten bir çok kişi programı çok iyi tanıdığı için zararlı kısmını söylemek istedim.
özellikle Dos ortamında muhasebe vb. programı kullananların dikkat etmesini tekrar söylemek istiyorum.
çünkü ciddi anlamda bu tür program kullanan müşterilerimden geri dönüş aldım kurmuşlar çalıştırmışlar türkçe karakter sorunu olmaya başlamış cogunda geri tarihe yüklemekte işe yaramıyor. uzaktan baglanıp bat dosyası ayarlamaktan bıktım şahsen :)