msn 9 açıkken fare donuyordu ve msn işlevini kaybediyorudu vekarşıtarafa virüslü link gidiyordu. bunun üzerine virüsü silmek içincombofix i yükledim indirdikten sonra yüklerken hata verdiscanner:avira antivirüs ve scanner:eset nod32 yazdı ki bunlar benimbilgisayarımda kurulu olan antivirüsler. ve combofix tararkenbilgisayar yeniden başladı ve bilgisayar ikinci kez yeniden başladı.tararkende bazı tablolar çıkıyordu hepsine yes dedim. msn düzeldi amaaçıldıktan sonra altta gördüğünüz şu hatayı vermeye başladı ve hatayıkapadığımda 20-25 sn sora tekrar tekrar tekrar çıkıyo.combofixle ilgiliherşeyi sildim ama hata devam ediyo. sanırsam combofix tam olaraktarayamadı ve taramada bir sorun yaşandığından bu hata oluştu. görevyöneticisinden system lan veya network için çalışmayan svchost.exe yikapattım va hatada gitti. ama sanırsam bilgisayarı her açtığımdaçıkıcak bu hata. sizesorum şu bundan nası kurtulabilirim
combofix svchost hatası
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
aynı hata bendede var bnde face link gönderiyo diye combofix indirdim kurdum ondan sonra pc svchost hatasını vermeye başladı 15sn de bir bu hatayı veriyo yardım :(