bundan yaklaşık 5 yıl evvel oynamıştım commandos'u, fevkalâde hoşuma gitmişti. ama bir müddet sonra oynamayı bırakmıştım.neyse...
geçen bir yerde bunun son versiyonunu gördüm, aldım.lakin; bu versiyonu beğenmedim.bunada neyse...
bende gittim bir yerden bu oynadığım ilk commandos'u yani behind enemy lines'İ buldum. oyunu kurdum. lakin oyunda bir gariplik var, askerler çok hızlı hareket ediyor, ayarlara filan baktım, bu hızlarıyla alakalı herhangi birşey bulamadım.bu neyle alakalıdır, yardımcı olursanız sevinirim..( not: oyun cd si orijinaldir.)
commandos behind enemy lines
askerler çok hızlı mı hareket ediyor?nasıl yani bi açıklarmısın?senin vurmanı beklemeleri gerektiğini düşünmüyorsun herhalde değil mi,?
options da oyun hızı olması gerekiyor yanlıs hatırlamıyorsam.Hani fast faster gibi.Ben onu cok eskiden oynamıstım ama oynun hızını sen ayarlabiliyordun diye hatırlıyorum.Biraz daha kurcala.birde olmadı eski direct x i istedigi sanırım 8 dir onu yükleyerek dene ama pek sanmıyorum bundan kaynaklandıgını.
21 bölümdü sanırım lsiedeyken bitirmiştim Çok güzeldii bende cekip netten oynayım bari :D
ya o oyunu ben çok aradım bulamadım bana aldığın yeri yada oyunun bir kopyasını gönderebilir misin çok lazım bana o oyun aradım bulamadım güzel bir oyundu
cevabınızı bekliyorum
ya ben o oyunu seriyi tamamlamak ve güzel olduğu için arıyorum bulamıyorum satılan bir yer varsa söyleyin yada birinde cd si varsa bana yardımcı olsun lütfen