Sizce hangisi daha iyi ?
Comodo mu ? Zone Alarm Free mi ?
zone alrm pro veriyonu ile diğer firewall yazılımlarıyla kıyas bile kabul etmez
Comodo kullanıyorum.Sistem e giriş ve çıkışları son derece ayrıntılı görebiliyorsun. Onay işlemi çok sık gerektiği için biraz sıkıcı olabilir.
Saygılar,
kaspersky internet security kasmayan firewall+anti-virüs+anti-spam+açılır pencere engelleyici+anti-spyware tek geçerim
Asimileci kardeşim bu konuda sana katılamıyorum. Bence Zone alarm bu konuda daha başarılı
zone alarma gerek yok bence
Evet ardığım sonuç Comodo ve Nod32 en iyi ikili , kaspersky sürekli olarak harddiski gır gır , kasayı titretiyor .
Comodo en iyi firewall. Ben zaten kullandığımı söylemiştim . Gerçekten tüm portlardan yapılan işlemleri ayrıntılı olarak görebiliyorsunuz. Bilgisyarınızdan ne gidiyor...dışarıdan ne geliyor....Hepsinden haberiniz oluyor.
ÖNERİRİM !!!!!!FREE dir.
Halen windows un firewall unu kullananlar için ...yapılan değerlendirme ''sıfır'' bu firewall için...DİKKAT...
Bu arada Nod 32 de en çok kullanılan antivirüs olarak Kaspersky i geride bırakmış.....
Bu değerli kaynağı paylaşıma sunduğu için ''gooddialog'' arkadaşımıza da teşekkür ederim.
Saygılar,
microsoft firewall gayet iyidir tabiki bu ms ile gelen sürümü değil 3. parti ms microsoft firewal ve vistadaki paket filtreleme gibi yeni yeteneklere sahip özelliği için geçerli.ve şunuda söyleyim her zaman antivirüsler gibi aktif yönetim konsoluna ve güncellenma özelliğine sahip olanları daha avantajlı.örneğin isa firewal sp ile gayet gelişti ve artık paket filtrelemesi sadece tanımlı kodlar değil tanımlanmamış kodlarında filtrelenip bloklanmasını sağlayabilmekte sistemin yavaşlaması olayına nedeyeceksin diyenler içinde cevabım çok basit isanın konsolunu terminallere kurmak yerine client kurup herşeyi serverin yapmasına izin verildiğinde çok hızlı iş görebiliyor.publish olayı içinde diskte büyük boyutta yer ayrılır ise çok daha hızlı dışarıya web yayınlaması yapabilmekte cashleme özelliğinide 128 mb yaparak internetin normalde %70 daha hızlı çalışmasını sağlamak mümkün.ve diğer firewallar gibi olur olmaz herşeyde uyarmıyor.tek bir komut var hiç bir şekilde dışarıdan içeri erişime hiç bir şekilde izin verilmeyecek içerdende tanımlanmamış hiçbirşey dışarı çıkamaz.bu yüzdende hiçbir risk içermiyor uyarı vermediği için herhangi bir atak olduğunda.
kaspersky + nod32 tek geçerim
bence nod32 , çünkü bilgisayarımı yormuyor .