company of heroes yardım

espeniola
29-08-2011, 20:55   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
23 mesaj

Merhaba arkadaslar :) daha bugun bır kac saat önce company of heroes aldım orjınal. Aklımda bır kac soru var fakat yanıt bulamadım. Icınde bır tane orjınal serıal koymuslar acaba bunu sadece tek bır bılgısayardamı kullanabılırım yoksa evde ıkı bılgısayar var ıkısındede orjınal olarak kullanabılırmıym ? dıyelım tek bılgısayarda kullandım evımde sonradan format attık dıyelım tekrar serıalı orjınal olarak kullanabılıyormuyum ? Son olarak ınternet uzerınden oynamak ıcın bı kac konuya göz attım arkadaslar demıskı cok fazla patch ınıyor ve bu oyundan sonra cıkan serılerde kurulmus oluyor bunun ıcın gene serıal lazım dıyorlar tekrar oyunun bı ılerı serılerı ıcınde orjınal oyun mu satın almam gerekıyo ? bu 3 soruma verdıgınız cevap ıcın teşekkurlerlerımı sunarım şimdiden bayramınız mubarek olsun :)

dReaMscaPe`
29-08-2011, 21:23   |  #2  
Yıllanmış Üye
163 mesaj

1-)Sadece tek bilgisayarda kullanabilirsin.
2-)Evet aynı seriali format sonrası kullanırsın.
3-)Yeni seriale falan gerek yok onlar korsancılar.

Tavsiye Steam indir kur serialı steam den etkinleştir patch ile falan ugraşmazssın.
http://store.steampowered.com/about/?snr=1_4_4__11

espeniola
29-08-2011, 21:32   |  #3  
OP Yeni Üye
23 mesaj

önceden steam hıc kullanmadım tam olarak steam'ı ındırıp setupu onun uzerınden acıcam patchlerı falan otamatık ındırecek oyun gene orjınal kalıp bı problem yasamıyacagım degılmı ?

dReaMscaPe`
29-08-2011, 22:35   |  #4  
Yıllanmış Üye
163 mesaj

Steam kuruyorsun en sonunda bir ekran geliyor ordan uyleık alıp giriş yapıyorsun.Sonra yukardan games e tıklayıp active a product on steam e tıklayıp serialı giriyosun bukadar.Ve bu yaptıkların orjinalligi bozmaz.

Son Düzenleme: dReaMscaPe` ~ 29 Ağustos 2011 22:36
espeniola
29-08-2011, 22:51   |  #5  
OP Yeni Üye
23 mesaj

teşekkur ederım bı sorun olursa ö.m ıle ıletısıme gecerım sızınle ıyı aksamlar :)