Yaw arkadaşlar ne zamandan beri evde CS 1.5 oynuyordum,bayağıda alışmıştım.Ama gittiğim kafede Condition Zero yüklü olduğu için her gidişimde madara oluyorum :)(CS 1.3 zamanında öttüyordum milleti ama artık mazi oldu 1.3 :p) Alışamadım bir türlü.Bende madara olmamak için gittim Condition Zero aldım.Açtım multiplayerı başladım oynamaya.Fakat öldüğüm zaman bir türlü "Pod Bot" 'daki gibi botları öldüremiyorum.Nasıl yapacağımı bulamadım.Bütün botların birbirini öldürmesini ve/veya sürenin bitmesini beklemekten sıkıldım.Bilen varsa (ki mutlaka vardır) bana "Pod Bot" 'taki gibi botları nasıl yöneteceğimi söylerse acaip makbule geçer...
Condition Zero Multiplayer Bots
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Sağolasın recep.Allah tuttuğunu altın..Yok etmesin,beddua olur :)
Harbiden beni acaip bir dertten kurtardın.Şimdi de "crosshair" 'i küçültmem için gereken komutu yazarsan sevinirim.Normal oynarken "crosshair" eşşek kadar,sadece çömelince küçülüyor.(Ulan amma masraflısın diyebilirsin ama ne yapim bilmiyorum :p )
Tekrar sağol.
Ama o hile sayılır biliyorsun...Crosshairi küçültünce eğilmenin,Desert Eagle almanın ne anlamı kalır ki?
Dostum gittiğim kafede bütün makinalarda crosshair küçültülmüş.Ben alışık olmadığım için alışana kadar madara oluyorum :) Daha önce CS 1.3 zamanında kafeye gittiğimde "ooooo Paul Van Dyk (nickim) gelmiş" diyenler şimdi sallamıyorlar :p Onlara yetişebilmek için ve tekrar eski Paul olabilmek için antremana ihtiyacım var.O yüzden yazın artık şu komutu bana.Çizilmiş karizmayı kurtarmam lazım :)
Tamam arkadaşlar.Kendi sorumun cevabını kendim buldum.Komutların neredeyse tamamını denedim ve sonunda buldum.Bilmek isteyenler içi hemenyazıyorum.
cl_dynamiccrosshair 1/0
Gerek kalmadı kendim buldum.Google falan kar etmedi.Konsol komutlarının yazıldığı sitelerin çoğunda yok.Bende oturdum komutları teker teker deneyerek buldum.
cl_dynamiccrosshair 0 (kapatır) : Oyun sırasında crosshair'in büyüklüğü sabitlenir. Çömelsenizde, zıplasanızda, düz dursanızda büyüklüğü hep aynı kalır.Büyüklüğü yaklaşık bu komut açık iken çömeldiğinizdekinin (+) 2 katı kadar olur.
cl_dynamiccrosshair 1 (açar) : Oyun sırasında crosshair'in büyüklüğü pozisyonunuza göre değişir.Düz ilerlerken çömeldiğiniz zamankinin 3 katı kadar büyük, zıplarken tabiri caizse eşşek kadar, çömelince neredeyse "+" küçüklüğüne gelir.