arkadaşlar bilgisayarımı antivirüs programı ile tarattım virüsleri silerken oda silinmiş haralde denetim masasına ve ekran özelliklerine giremiyorum control.exe bulunamadı veya eksik uyarısı alıyorum internette girmediğim site kalmadı bana bu dosyayı upload edebilecek veya msnden atabilecek bi arkadaş varsa çok iyi olur.
control.exe bulunamadı
vista bölümüne açtım demekki vista :D
Sisteminizi onarın.
Başlat > Arama Çubuğuna "cmd" yazın. Çıkan uygulamayı sağ fare tuşuyla seçip "Yönetici olarak çalıştır"ı seçin. Çıkan komut ekranında
sfc /scannow (enter)
yapın. Sisteminiz onarılacaktır.
Hala kararsızlıklar varsa bence temiz bir formatlayın. Sürücüleri, güncellemeleri, gerekli bazı programları (kesinlikle crack'li olmasınlar) kurduktan sonra, Norton Ghost veya Acronis True Image ile sistemin yedeğini alın. Sorun çıkması durumunda 20 dakikada, basit bir şekilde sisteminize kavuşun. En güzeli...
windows kaynak koruması onarım hizmetini başlatamadı diyor
Başlat/Arama çubuğuna cmd yazınca cmd otomatik açılıyor sağ tıklıyamıyorum
windows kaynak koruması onarım hizmetini başlatamadı diyor yine
işletim sistemi cd sini takmama gerek varmı
işletim sistemi cd sini takmama gerek varmıArama çubuğuna "cmd" yazdıktan sonra enter tuşlamayacaksınız. Yukarıda "Command" gibi bir exe dosyası getirecek önünüze, arama sonucu olarak. Onun üzerinde sağ tuşlatıp yönetici olarak çalıştıracaksınız. DVD'ye gerek yok.
Arama çubuğuna "cmd" yazdıktan sonra enter tuşlarsanız tabi ki açılır.Son Düzenleme: Süleyman. ~ 03 Temmuz 2009 18:34
sülayman senin dediğin gibi yapmışım bacanak :)
Yahu "CMD" yazınca nasıl açılır otomatik olarak? Açılmaz ki?
O zaman şöyle yapın:
Başlat > Tüm Programlar > Donatılar > Komut İstemi'ne gelin. Enter tuşlamadan, sağ fare tuşunu tıklayın, yönetici olarak çalıştırın:
oda tamam güvenli moda geçmek için f8 e mi basmak gerekiyor xpde öyleydi ama bunda olmadı
oda tamam güvenli moda geçmek için f8 e mi basmak gerekiyor xpde öyleydi ama bunda olmadıO da tamam derken? Dursun şimdi güvenli mod. Siz yaptınız mı dediğimi, komut satırını açtınız mı yönetici olarak?
Komut istemcisini yönetici olarak çalıştırıp şunu yapacaksınız:
Son Düzenleme: Süleyman. ~ 03 Temmuz 2009 18:51
windows kaynak koruması onarım hizmetini başlatamadı diyor güvenli modda deniyim
control.exeyi biri upload edebilirmi msnden de iletişime geçebiliriz
Herhalde sorununu biliyor olman lazım.Bilmiyorsan söyleyim,senin denetim masası silinmiş.Bana kullandığın Vista'nın sürümünü ver,(Basic-Premium-Ultimate-Business-Starter her ne ise)ben upload ederim.