Birinci - Şuan XP yüklü elimdeki cd Windows 7 Ultimate bu cd'yle format atabilirmiyim?
İkinci - Kurulum da serial soruyor mu?
Üçüncü - Xp'deki gibi donanim driver'ı istiyor mu?
1. sorunu cevaplıyabilirim ,Evet atabilirsin
2. Soru: Orjinal değil CD galiba , istiyor serial ancak bildiğim kadarıyla o kısmı geçebiliyormuşuz ''atlıyabiliyoruz'' ancak daha sonra istiyor galiba .s tam bi bilgiye sahip değilim , bilen biri yazabilir :)
1. sorunu cevaplıyabilirim ,Evet atabilirsinteşekürler.
2. Soru: Orjinal değil CD galiba , istiyor serial ancak bildiğim kadarıyla o kısmı geçebiliyormuşuz ''atlıyabiliyoruz'' ancak daha sonra istiyor galiba .s tam bi bilgiye sahip değilim , bilen biri yazabilir :)
üçüncü soru hakkında bilgin yok galiba :)
3. Donanım genel olarak yeniyse büyük ihtimalle driverları kendi kendine kurar.
Ama eskiyse, desteklenmiyorsa manuel olarak kurman gerekebilir...
Örn: Eski bilgisayarıma Win7 kurmuştum, ekran kartı haricinde her şeyi tanıdı. Onun da driverını indirip kurdum.
Not: Eğer elinizdeki driverlar Win7 için değil de XP içinse sorun çıkabilir, üreticinin sitesinden Win7 versiyonunu indirirseniz hallolur.
3. soruyada ben yanıt veriyim..
Bildiyim kadarıyla Windows 7`de donanım driver`lerini otamatikman tanıyor -tamınlayamadığını da internet`den bulup yüklüyor otamatikman ..
buda olmazsa Windows update aracılığı ile bildirim yapiyor diye ki bu -bu driverler önemli bunları indirmeniz lazım...onun için Windows update listesine bi göz atın derim her zama için..
1. xpden hemen kurtulup win7'ye geçmelisin. çünkü dx10> ve çoklu çekirdek desteği yok.!
2. kurulum sırasında eğer cd orj. ise serial girersin. Değil ise sonradan bi hal ederiz :)
3.donanım driverlarını kendisi otomatik olarak yüklüyor tabi net olması lazım.
formattan sonra ethernet kartını yüklemene gerek bile yok kendisi bağlanır nete.
1. xpden hemen kurtulup win7'ye geçmelisin. çünkü dx10> ve çoklu çekirdek desteği yok.!evy saolasın.. dediğin gibi oldu ama bir sorunum var :)
2. kurulum sırasında eğer cd orj. ise serial girersin. Değil ise sonradan bi hal ederiz :)
3.donanım driverlarını kendisi otomatik olarak yüklüyor tabi net olması lazım.
formattan sonra ethernet kartını yüklemene gerek bile yok kendisi bağlanır nete.
otomatik güncelleştirmeleri açmıştım yüklerken ve windows açılır açılmaz ekran simsiyah oldu yani korsan olduğu anlaşıldı.. sonra mavi ekran fln çıktı hiç açılmamaya başladı.. windows 7yi komple bilgisayardan nasıl kaldırıcam. yani format nasıl atıcam?
2. soruna pek iç açıcı bi cevap gelmemiş şimdi şifreyi geçinde
masaüstü ekranına resim koyamıyosunuz
birileride hallederiz demiş ama neyseee
bak remove wat 2 diye bir windows 7 key kırıcı var onu kullan işe yarıyo bende tabi sende niye yaramasın
eğer windows 7 arena tr değilse ister ama kurarsın sonradan driverleri pc ile gelen cdler
yahu sen win7'ni yükle ve hemen güncelleştirme yapma !
yaparsan öyle mavi ekranı yersin :D !
sen tekrar bi yükle onu sonra özelden konuşalım.
2. soruna pek iç açıcı bi cevap gelmemiş şimdi şifreyi geçindeteşekürler dostum :)
masaüstü ekranına resim koyamıyosunuz
birileride hallederiz demiş ama neyseee
bak remove wat 2 diye bir windows 7 key kırıcı var onu kullan işe yarıyo bende tabi sende niye yaramasın
eğer windows 7 arena tr değilse ister ama kurarsın sonradan driverleri pc ile gelen