Arkadaşlar şu an Maximus formula boardumda E7300 cpuyu kullanmaktayım deneymili arkadaşlara danışmak istiyorum Q9550 alasım var performans farkı nasıl olur? böyle geçiş yapan deneyimli arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim.
Core 2 Duo dan Core 2 Quad ' e ??
:) 9650 çok pahalı aradaki farka değermi bilmiyorum
eşekten inip ata binersin arkadasım tavsiye ederim.
Değiştirebilirsiniz. Diğer yorumlara göre: Bisikletten inip uçağa binersiniz. :)
ya harbiden bu kadar kat kat fark oluyormu? hatta benzetmelere göre kat bile yetmiyor =)
Q9650 ye fazladan para vermeyin Q9550 almanız sizin için daha iyi olacaktır birazcık o.c ile Q9650 den daha iyi performans alabilirsiniz.
Tamam arkadaşlar teşekkürler yorumlar için zaten başka alternatif yok Q9550 alacğım
Önemli değil. Ayrıca psu'nuz kaç watt? Ve diğer sistem bileşenleriniz hakkında bilgi verirmisiniz?
Psu fazlasıyla yeterli :) Thermaltake Toughpower Q Fan 650 w , Asus maximus formula , Kingston hyper x 4x1 1066 , Seagate 7200.11 ST3500320AS x2 RAID -0 , 2 Dvd Rw , Asus Eax1600 pro (işlemciyi bi alıyım ekran kartını da değiştirip pc nin tadını çıkaracağım ) :)
Evet Q 9550 gayet yterli olur ama ekran kartı acayip düşük directx 10 desteği bile yok sonra ekran kartını değiştirip directx 11 destekli kartlardan alırsınız :)
Adem bey bendeki power yetmiyecekmi Thermaltake 650w Q fan serisi birde bunun yanına yeni kartları gelince piyasadaki kartlar ucuzlar diye , ya GTX 260 yada GTX275 alacağım sizce bu psu ile böyle verimli çalışmaz mı bana çalışır gibime geliyor.
evet banda öyle geliyor . hatta Q9550 yi overcloklu kullanmayı düşünüyorum bu psu ile.