arkadaşlar piyasada core2 duo iyi için anakart kıtlığı yaşanıyor concore alan kişilerin nerdeyse 100'de 70'i ASUS-P5W DH DELUXE kullanıyor anakart'a baktım pek içimi açmadı.buraya yurtdışı veya yurtiçi en extreme uçuk anakartları yazarsak bu kıtlığa bir son vermiş oluruz diye düşünüyorum[:o)]
core 2 duo için en extreme anakart!!!
ASUS-P5W DH DELUXE bu anakart neden içini açmadı? Fazlası var eksiği yok. Hele bir de overclock düşünüyorsan senin için en iyi anakart bu olmalı.
asus pb5 180 dolar gayet iyi bi anakarttır kendisi
ASUS P5W DH Deluxe... Fazla güzel ondan içini açmadı herhalde ya da asusa karşı bi önyargın da olabilir veya başka bir anakarta karşı platonik bir aşk var ortada :)...
arkadaşlar bir sorum var overclock için p5b ve p5b delüxe arasında fark var mı benim bildiğim p5b de crossfire ve wifi-ap yok onun fiyat aralığında ondan iyi anakart varmı???
p5b veya p5wdh bu ikisi süper. p5WDH SU AN PİYASANIN EN EN EN IYISI.
ekran kartın eğer nvidia olacaksa asus striker al derim
ßence $u an en ii anakart gigabyte DQ6 p5-WDH eski kaLdI artIq :)
reptilecanßence $u an en ii anakart gigabyte DQ6 p5-WDH eski kaLdI artIq :)arkadaşım hatırlatayım dq6 p5wdh den önce geldi Türkiye'ye nası p5wdh eski kalıyo akfam basmadıda:D:Dbu arada ben hala fikrimde sabitim ekran kartın nvidia olacaksa asus striker!!